Slecht lopen bij vorst
Vert
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 220
Geregistreerd: 04-07-2006

Gepost: 07 november 2019 09:17 PM

Afgelopen week na de nachtvorst wagen start prima maar bij het optrekken slaat ie af , start wel weer en als ik hem hoog in de toeren houd kan ik weg rijden met veel rook uit uitlaat,en als ik 10 min heb gereden is alles goed en kan ik gewoon wegrijden ...dit had ik afgelopen winter ook een aantal x, toen was vorst weg en is alles gewoon en geen acht meer op gegeven maar nu dus weer !!!  Iemand een idee??

Profiel  
 
jantje1948
> 7000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 7644
Geregistreerd: 21-04-2006

- C5 3.0 V6 exclusive.
Gepost: 08 november 2019 12:22 AM
  [ # 1 ]

Misschien is het handig als je zegt welk type motor en welk bouwjaar.

ex 2cv 15pk, 11BL 1938, dspecial 1973, ds pallas 23 IE bvh 1973, gs, austin princess 2300, cx 2400 break, bx 19 d, cx 2500 trd, xm 2.0 16v, mgb, mgc, ds 21 ie pallas 1971, saxo 1.1i, sm 2.7 ie, xantia 2.0 16v.

Profiel  
 
Vert
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 220
Geregistreerd: 04-07-2006

Gepost: 08 november 2019 05:55 AM
  [ # 2 ]

Het betreft een 1.4 benzine motor Uit het jaar 2009

Profiel  
 
Gepost: 08 november 2019 12:25 PM
  [ # 3 ]

Al laten uitlezen?

Profiel  
 
Vert
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 220
Geregistreerd: 04-07-2006

Gepost: 08 november 2019 03:01 PM
  [ # 4 ]

Geeft geen melding dan heeft uitlezen geen zin..

Profiel  
 
Gepost: 08 november 2019 03:04 PM
  [ # 5 ]

Dat is volgens mij niet helemaal correct.

Met dit soort “vage” klachten is het startpunt van de diagnose juist het uitlezen.

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2019 | adverteren
Facebook