Auto’s - BX - 1.4 Deauville met Soundsysteem
TijsCVD
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 0
Geregistreerd: 06-09-2020

Gepost: 29 september 2020 08:55 PM

Hierbij verkoop ik mijn Citroen BX Deauville uit 1992.  Hij heeft veel kilometers (vandaar de lage prijs) maar hij is goed onderhouden en veel onderdelen zijn recentelijk vervangen (zie onder aan de advertentie). De motor is goed en het chassis is hard. Hij is erg goedkoop in het gebruik dankzij licht gewicht en odltimer verzekering (~75 euro per jaar). Dankzij de relatief kleine motor gebruikt hij ook weinig benzine.

Deze bx heeft hydraulische vering waardoor hij erg comfortabel is. Ook kan je hem heel hoog of heel laag zetten. De octopus en hogedruk systeem voor het hydraulish vering is recent vervangen dus hij lekt geen vloeistof en gaat snel omhoog of omlaag. Optrekken gaat dankzij het lage gewicht ook snel Smile

Er zitten voor 2 speakers en 2 tweeters en achter in de hoedenplak zitten er nog 2 tweeters en 2 woofers. Dit geeft goed surround sound effect.

Het interieur heeft de optionele GTI sport stoelen. Ook zijn de lichtmetalen sportvelgen erbij met veel profiel op de banden.

Zoals te verwachten bij deze hoeveelheid kilometers zijn er ook wat minpunten. Er is steenslag op de onderkant van de voorbumper en een kras op motorkap. Het interieur is netjes.

Recent vervangen:
- Octopus (LHM retoursysteem)
- Hoge druk LHM systeem
- Banden
- Volledige Uitlaat
- Spruitstuk
- Remschijven
- Thermostaat voor de radiateur


Bekijk hier de advertentie in de markt

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook