2020: première van Project S, exclusief voor de crowd
Gepost: 17 december 2020 08:57 PM

1920: oprichting van Automobiles André Citroën SA
1934: introductie van de Citroën Traction Avant
1949: introductie van de Citroën 2CV
1955: introductie van de Citroën DS
1970: introductie van de Citroën SM

2020: première van Project S, exclusief voor de crowd

Op zaterdag 18 april 2020 zou het zover zijn. Dan zou Project S van de Amsterdamse Filmmakers Dirk Besteman & Davied Eliasar zijn crowdpremière beleven in de garage van Cyril Sars in Terborg. Maar helaas: het coronavirus dwong de makers dit langverwachte evenement af te blazen.


Eigentijdse techniek brengt echter uitkomst. De crowdpremière kan toch doorgegaan, maar dan donderdagavond 24 december om 20:00 uur via een exclusieve link op het vimeokanaal. Daar blijft‘s werelds eerste documentaire over de Citroën SM tot eind van de avond van 1ste kerstdag nog te zien.

Natuurlijk is een online presentatie nog geen schim van wat een filmliefhebber beleeft in de zaal. In het donker, met een bioscoopdoek en overweldigend geluid, kleurrijke aankleding en de spanning van het moment. Maar op deze digitale manier kunnen we nu toch het resultaat van onze jarenlange intensieve inspanningen tonen en voor een uitgelezen publiek toegankelijk maken.

Uiteraard melden wij direct wanneer de film voor een groter publiek toegankelijk zal zijn. Maar nu is onze documentaire, zoals beloofd, als eerste te zien voor de donateurs van de crowdfunding.

Voor vragen staan de makers u met alle soorten van genoegen te woord.

Davied Eliasar en Dirk Besteman

Profiel  
 
D&D
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 1
Geregistreerd: 14-01-2021

Gepost: 14 januari 2021 09:27 PM
  [ # 1 ]

forumleden/donateurs

Wij, Dirk Besteman & Davied Eliasar, de makers van Project S, zijn erg gelukkig met het feit dat onze film Project S er dan nu toch echt is. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Het effect was direct al veel media-aandacht, dat hopelijk resulteert in een uitzending op een van de TV-kanalen.
Een aantal van onze donateurs, zij die 100 euro of meer hadden gedoneerd, kregen, zoals afgesproken, als dank voor hun royale gift de documentaire afgelopen Kerstavond online, via een exclusieve link, te zien. Waarom exclusief? Omdat de film nog niet in omloop mag zijn vóór hij verkocht is. Voor publicitaire doeleinden hebben verder alleen een paar mensen uit de mediawereld de film bekeken, met als doel Project S op die manier onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde kopers.
Mocht u 100 euro of meer hebben gedoneerd en toch geen link voor de première hebben ontvangen? Neem dan contact met ons op via http://www.projectsfilm.com
Zodra er meer nieuws over de film en de makers in de media verschijnt laten we dat direct weten.

https://m.soundcloud.com/user-124833924/project-s-interview-met-de-makers-op-radio-noord-holland
https://youtu.be/tKRy7Ep_ppI?t=3364

Profiel  
 
René
> 25000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Berichten: 27724
Geregistreerd: 27-04-2004

Gepost: 14 januari 2021 11:18 PM
  [ # 2 ]

Er worden een aantal topics gestart over hetzelfde onderwerp. Graag bij één topic houden.
En die is er al zeven jaar Wink

 

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook