Bluetooth module
Jaaps
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 185
Geregistreerd: 19-10-2006

- C3 Pluriel 1.4i exclusive
- XM 2.5TD Break
- C1 Ambiance
Gepost: 15 augustus 2021 09:00 PM

Simpele vraag, wat is de beste manier om op de standaard radio uit een C1 van 2012 bluetooth te krijgen?
Welke module is daarvoor het handigst?

Dank,

Jaap

Profiel  
 
CPS
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 98
Geregistreerd: 30-05-2017

- C1 exclusive , automaat met schakelflippers.
Gepost: 16 augustus 2021 08:34 PM
  [ # 1 ]

de radio heeft toch al Bleutooth ingebouwd ?

Profiel  
 
JW
> 700 berichten
RankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 720
Geregistreerd: 18-12-2004

- C5 Aircross-Hybride
Gepost: 16 augustus 2021 09:47 PM
  [ # 2 ]

De standaard radio die in ons C-Eendje zit, uitvoering Tendance, met bouwjaar voorjaar 2012, heeft dat niet.

Groet,
JW

Profiel  
 
CPS
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 98
Geregistreerd: 30-05-2017

- C1 exclusive , automaat met schakelflippers.
Gepost: 16 augustus 2021 10:47 PM
  [ # 3 ]

de mijne heeft dat dus wel,zal dan wel aan de uitvoering liggen,ik heb de exclusive uitvoering 2013.

Profiel  
 
JW
> 700 berichten
RankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 720
Geregistreerd: 18-12-2004

- C5 Aircross-Hybride
Gepost: 17 augustus 2021 08:07 AM
  [ # 4 ]

Kijkend in het instructieboekje zie ik dat er inderdaad twee radio’s geleverd zijn.
Een standaard, zoals die in de onze zit, en eentje met BT. Dat laatste staat er dan ook op aan de voorkant.

Groet,
JW

Profiel  
 
Jaaps
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 185
Geregistreerd: 19-10-2006

- C3 Pluriel 1.4i exclusive
- XM 2.5TD Break
- C1 Ambiance
Gepost: 17 augustus 2021 07:04 PM
  [ # 5 ]

Hij zit er bij niet op, anders had ik dit niet gepost.
Maar zou graag een antwoord/advies krijgen

Jaap

Profiel  
 
CPS
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 98
Geregistreerd: 30-05-2017

- C1 exclusive , automaat met schakelflippers.
Gepost: 17 augustus 2021 10:45 PM
  [ # 6 ]

is misschien een andere radio erin zetten waar het wel op zit ?

Profiel  
 
Jaaps
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 185
Geregistreerd: 19-10-2006

- C3 Pluriel 1.4i exclusive
- XM 2.5TD Break
- C1 Ambiance
Gepost: 18 augustus 2021 05:59 AM
  [ # 7 ]

dat is zeker een optie. Heb je toevallig het precieze typenummer van deze radio?

Profiel  
 
CPS
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 98
Geregistreerd: 30-05-2017

- C1 exclusive , automaat met schakelflippers.
Gepost: 18 augustus 2021 09:32 AM
  [ # 8 ]

ik heb de radio er een keer uitgehaald.
en deze nummers stonden achterop.

86120-YV010
B0 006 485-ZD

misschien heb je daar iets aan.

Profiel  
 
GS1970
> 300 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 378
Geregistreerd: 29-12-2010

- GS/GSA GSA Club
Gepost: 03 september 2021 10:17 AM
  [ # 9 ]

Er zijn ook losse universele moduultjes te krijgen die je op een AUX-ingang van de radio kunt aansluiten.
Op marktplaats is genoeg te vinden, of Aliexpress. Het hangt alleen van de ingangsconnector af wat je nodig hebt.

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2021 | adverteren
Facebook