50 van de 52
« Eerste  < Vorige 48 49 50 51 52 Volgende > 
   
Centraal navigatietopic eMyWay RT6
Ineke Ph
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 1
Geregistreerd: 10-03-2017

Gepost: 10 maart 2017 04:26 PM
  [ # 736 ]

Hallo allemaal,

Ik rijd in een DS3 (vanaf juli 2013). Nu geeft mijn navigatiesysteem een storing (radio, telefoon doet het gewoon). Bij het opstarten krijg ik de melding “Checking in Progress” en na verloop van tijd krijg ik de melding “Plaats navigatie CD”.
De auto heb ik naar de garage gebracht en deze vertelden mij dat er een hele nieuwe navigatie in moet, omdat de ontvanger kapot zou zijn ??
Kosten….. maar liefst ruim € 900,00. Maar na een coulance regeling van Citroen komt de reparatie uit op rond de € 600,00
Maar omdat ik een nieuwe auto heb gekocht en de DS3 hiervoor inruil (met een een goed werkend navigatiesysteem), vindt ik dit wel behoorlijk aan de prijs.
Het kan toch niet zo zijn dat een navigatiesysteem van een auto kapot gaat na 4 jaar. Ik gebruik mijn spullen gewoon op een normale manier.


Hebben jullie adviezen, dan wel ervaringen ??

Bij voorbaat dank
Vriendelijke groeten,
Ineke

Profiel  
 
Menno
> 1700 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1748
Geregistreerd: 29-07-2003

- C4 (2004-heden) Cactus 1.2 Shine EAT6
- DS 3 1.2 So Chic EAT6
- 2CV AZ-A
Gepost: 10 maart 2017 09:19 PM
  [ # 737 ]

Ja hoor die meuk gaat regelmatig stuk… In 5 jaar tijd zitten wij nu op unit nr 3.
Overigens zijn er genoeg bedrijven die het “voordelig” kunnen repareren, gewoon even googelen Wink

Citroën 2CV AZ-A 1968 Bleu Weekend (.•\=/•.)
Citroën DS3 1.2 So Chic EAT6 2015 Blue Encre
Citroën Cactus 1.2 Shine EAT6 2019 Noir Obsidien

Profiel  
 
FreakyNL
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 1
Geregistreerd: 07-05-2017

Gepost: 07 mei 2017 09:56 AM
  [ # 738 ]

Hallo,

Ik ben nieuw heb sinds woensdag een DS5 uit 2013.

Nu waren de kaarten niet echt op to date dus ff een nieuwe update gehaald bij de dealer.
Een account gemaakt bij Citroën m’n auto toegevoegd via vin nummer, product toevoegen via serienummer op de update case die ik gekocht had maar krijg dan een melding product niet gevonden.

Ik moet een code krijgen om de kaarten te kunnen installeren.
Hebben jullie dit al eens gehad? heb dit topic al helemaal doorgelezen maar hier niets over kunnen vinden.

Profiel  
 
johnw
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 12
Geregistreerd: 17-07-2017

Gepost: 14 september 2017 09:53 PM
  [ # 739 ]

Hallo,

ik heb even een korte vraag.

Ik heb vandaag mijn navigatie laten updaten bij de dealer. ik heb natuurlijk gevraagd om de laatste versie, maar ik twijfel of ik deze ook gekregen heb.

Ik heb een DS5 uit 2013.

Als ik naar de kaarten ga, zie ik oa : BENELUX HERE 2017/2018 1ed

Maar als ik bij citroen.navigation.com kijk, dan zie ik dat er een versie is die heet : Benelux Edition 2017/2

Heeft iemand deze laatste op zijn Nav ? zo ja, kan je aub aangeven hoe deze exact heet in de nav zelf ?
Ik wil dus weten of ik de laatste versie heb nu, of dat ik een oudere heb gekregen.

Bedankt.

Profiel  
 
John D
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 2
Geregistreerd: 21-09-2017

Gepost: 22 september 2017 10:51 AM
  [ # 740 ]

Probleem met MP3 vanaf USB

Beste Allen,

Sinds 2014 heb ik een (toen twee maanden oude) C3 met Emyway navigatie / media. Werkte allemaal prima. Sinds vorig jaar heb ik problemen met MP3 afspelen via USB. Meerdere sticks geprobeerd, verschillende formaten geformatteerd, één map met MP3 bestanden aangemaakt, meerdere mappen geprobeerd. MP3 mappen die voorheen werken en nieuwe, maakt allemaal niet uit. Ook het systeem gereset met de eject knop ingedrukt houden.

Bij het plaatsen herkent het systeem de 16GB USB stick en laat de index van MP3 bestanden zien. Ik kan er ook doorheen scrollen en starten met afspelen. Ik hoor dan netjes muziek Na 1 - 1,5 minuut begint het spelen te haperen en zie ik de teller alle nummers langslopen. Uiteindelijk stopt het met de melding USB / Ongeldig medium.

Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn en hoe dit op te lossen?


Alvast heel erg bedankt,
John

2014 Citroën C3 Puretech 82 Collection

Profiel  
 
GSPallas
> 300 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 372
Geregistreerd: 09-09-2010

- DS 3 SoChic 1.2 VTi
- DS 5 Business Executive
Gepost: 24 september 2017 08:30 AM
  [ # 741 ]
Ineke Ph schreef:

Hallo allemaal,

Ik rijd in een DS3 (vanaf juli 2013). Nu geeft mijn navigatiesysteem een storing (radio, telefoon doet het gewoon). Bij het opstarten krijg ik de melding “Checking in Progress” en na verloop van tijd krijg ik de melding “Plaats navigatie CD”.

Hier identieke problemen, DS3 uit 2013 .......... dealer doet geen prijsopgave zonder onderzoek, ‘het zou ook iets kleins kunnen zijn’ wordt er dan gezegd, maar dan ben ik zo € 100,- verder zonder dat e.e.a. gerepareerd is. Ik kan mij niet anders voorstellen dan dat alle problemen dezelfde zijn, de meldingen zijn immers ook hetzelfde en ik wil gewoon vooraf weten wat het gaat kosten.

(Er zijn bedrijven/bedrijfjes die dit zouden kunnen repareren voor € 300,- / 350,-; echter moet ik er wel een dagje voor uittrekken (zitten niet in de buurt), ben dan een snipperdag en een tank benzine kwijt. Dus mijn voorkeur zou nog steeds reparatie via de dealer zijn ............... maar geef een vaste prijs op net zoals anderen dat dus wel doen)


......... net nog even zitten googelen .......... zie ik dat er hier eentje op 2km afstand zit, maandag eens bellen

Volvo V60 Cross Country en een DS3 1.2 VTi

Profiel  
 
GSPallas
> 300 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 372
Geregistreerd: 09-09-2010

- DS 3 SoChic 1.2 VTi
- DS 5 Business Executive
Gepost: 28 september 2017 07:38 PM
  [ # 742 ]

Helemaal happy ..... binnen 1 dag gemaakt incl. volledige update met de nieuwe kaarten (3 weken oud)

Processor zou vervangen zijn, alsmede het flashgeheugen

Volvo V60 Cross Country en een DS3 1.2 VTi

Profiel  
 
karr-1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 6
Geregistreerd: 10-01-2016

Gepost: 30 december 2017 08:28 PM
  [ # 743 ]

Ik ben in het bezit van een DS3 uit 2012. De kaart update kwam uit 2010/2011. Vandaag dus een update gekocht en ik heb nu de 2017/1 versie.

SD Kaarten zijn inmiddels verwisseld en het lijkt te werken, maar zodra ik een navigatie actie wil starten en een adres wil gaan invoeren krijg ik in beeld “Even geduld aub” met van die lopende puntjes er onder.

Heeft dit te maken met de update of gaat er gewoon iets niet helemaal goed?

Ergens anders werd gesuggereerd om ook de radio software te updaten, maar ik heb geen idee hoe en waar ik dat doe. Kan iemand me helpen?

Profiel  
 
sirhenry13
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 11
Geregistreerd: 16-12-2017

- DS 5 e-HDI 110 EGS So Chic +
Gepost: 07 januari 2018 09:57 PM
  [ # 744 ]
Profiel  
 
karr-1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 6
Geregistreerd: 10-01-2016

Gepost: 07 januari 2018 10:10 PM
  [ # 745 ]
sirhenry13 schreef:

Firmware 2.86 voor RT6

https://mega.nz/#!H89xXbhB!tHHR1cGkH1GxA74xhEQI9LwnZQlLIeDa7nQnvp-haNo

Wat is dit en wat moet ik er mee doen?

Profiel  
 
sirhenry13
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 11
Geregistreerd: 16-12-2017

- DS 5 e-HDI 110 EGS So Chic +
Gepost: 07 januari 2018 10:26 PM
  [ # 746 ]

Link naar mijn Mega opslag, laatste RT6 firmware.
Op dit forum kan je veel info vinden over het hoe en wat van RT6 firmware updaten

https://www.gpspower.net/peugeot-citroen/332865-firmwares-wipnav-emyway-rt6.html

Profiel  
 
karr-1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 6
Geregistreerd: 10-01-2016

Gepost: 07 januari 2018 10:27 PM
  [ # 747 ]
sirhenry13 schreef:

Link naar mijn Mega opslag, laatste RT6 firmware.
Op dit forum kan je veel info vinden over het hoe en wat van RT6 firmware updaten

https://www.gpspower.net/peugeot-citroen/332865-firmwares-wipnav-emyway-rt6-15.html

Ah thanx, ik zal er eens naar kijken

Profiel  
 
sirhenry13
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 11
Geregistreerd: 16-12-2017

- DS 5 e-HDI 110 EGS So Chic +
Gepost: 07 januari 2018 10:31 PM
  [ # 748 ]

Het is handig on je daar teregistreren…kost wel even wat leeswerk om het allemaal ff op een rijtje te zetten…wel de moeite waard! Ik ben me net pas aan het verdiepen in het updaten van de firmware en maps…

Profiel  
 
Ruben97
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 1
Geregistreerd: 03-02-2018

Gepost: 03 februari 2018 07:01 PM
  [ # 749 ]

Hallo allemaal,

Sinds 2015 heb ik een DS3 (2014), deze is uitgerust met een eMyWay RT6 navigatiesysteem. Nooit heb ik problemen gehad met de navigatie of met de auto, tot een paar dagen geleden. Ineens geeft het navigatiesysteem niet meer de juiste locatie aan, de kaart laat wel en de pijl beweegt ook mee met de auto. Ook staat er onder in het scherm de melding “satellieten zichtbaar: 0”. Als ik naar het menu GPS-dekking gaat staat er ook zichtbare satellieten: 0 maar ook lokalisatie: slecht. Is er iemand die hier een mogelijke oplossing voor weet, las in andere topics iets over het uitvoeren van een reset (maar hoe moet ik een reset uitvoeren?), of zijn er nog andere mogelijkheden?

Alvast bedankt voor jullie antwoorden!

Profiel  
 
sirhenry13
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 11
Geregistreerd: 16-12-2017

- DS 5 e-HDI 110 EGS So Chic +
Gepost: 25 april 2018 06:56 PM
  [ # 750 ]

Mmm lijkt een GPS- antenne probleem…

Profiel  
 
 
50 van de 52
« Eerste  < Vorige 48 49 50 51 52 Volgende > 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook