18 van de 18
« Eerste  < Vorige 16 17 18
   
De Citroën-kalender van maand tot maand
demuywo
> 3000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 3205
Geregistreerd: 05-04-2008

- ID/DS Dspécial
- CX Prestige automatic
Gepost: 09 mei 2017 08:00 PM
  [ # 256 ]

Van de voorpagina:

Citroën kalender mei 2017

Mei is traditioneel een drukke maand voor de Citroën liefhebbers, getuige de laattijdige verschijning van de kalender voor deze maand. Maar dat is natuurlijk ook goed nieuws, veel tijd om elkaars auto’s te bewonderen en meer nog, een babbeltje te slaan met die mensen die je al veel te lang niet gesproken hebt.CitroMobile van dit jaar ligt achter ons, net als de Rit over de Schreve met vele DS’en, SM’s en CX’en die Fransch Vlaenderen onveilig hebben gemaakt. Wat ligt er nog in het verschiet, een druk dertiende van de maand bijvoorbeeld. Xantia Club organiseert hun voorjaarsmeeting te Eelde, ieder brengt wat mee om te eten of te drinken, jij je Xantia? Terug in het Westen des Vlaanders wordt voor de twaalfde keer een Citroën rondrit verreden door de vallei van de Lys. Organisatie door Alain Clauw, een bekende naam in die streek… zeker voor 2CV liefhebbers. Wil je liever actief bezig zijn, dan kan je bij ID/DS Club NL gaan sleuetel te Leek, van tien tot zestien uur.
Honger gekregen? Op zeventien mei kan je op het Wassenaarse strand BBQ-en bij de vrienden van TAN Zuid. Daarna kun je misschien de Veendam-Leer-Veendam rally rijden, dé oldtimerrally van het Noorden. Je brein wat meer de kost geven kan je op verschillende momenten van de maand een cursus Eendologie volgen. Als je wil weten waar en wanneer, check de kalender.
DS/SM Club zetten op 21 mei de ‘moederkes’ in het zonnetje op hun moederkesdagrit, al zijn ze dan wel een weekje te laat? Of niet? Op 24 mei start dan Le Citron Pressé, startpunt te Kerkrade, aan de abdij van Rolduc en dan gaat het richting Reims, waar je drie dagen lang kan genieten van je voiture en het navigeren over de Franse wegen. Weet je nog niet wat gedaan, kijk nog maar eens in onze kalender wat er in het Hemelvaartweekend nog allemaal te doen is.
Tips voor de kalender, zend ze maar door naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
Tekst en foto: demuywo

Profiel  
 
demuywo
> 3000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 3205
Geregistreerd: 05-04-2008

- ID/DS Dspécial
- CX Prestige automatic
Gepost: 02 juni 2017 08:08 PM
  [ # 257 ]

Van de voorpagina:

Citroën kalender juni 2017

Met rasse schreden komt de vakantie dichterbij, de barbecues zijn al opgewarmd, de tent al eens opgezet, de waterpistolen gevuld, en leeggespoten de zomer komt eraan! Dat is ook duidelijk te zien in onze overzichtelijke kalender.Dit eigenste weekend bijvoorbeeld zijn er al minstens 4 interessante evenementen: het 6de Internationale Chapron treffen in Bourges Frankrijk, voor de eigenaren van zo’n unieke Chapron creatie het hoogtepunt van hun jaar! Dan is er ook nog het BOCC weekend in Luxemburg, Scheidgen en de 26ste Rassemblement International Panhard et Levassor. Je weet wel, Panhard, die eigenzinnige rare wagens met hun nog meer gedurfde design en techniek, pareltjes. Voor de Belgen is er dan nog de traditionele Pinksterweekend-beurs in Ciney, Retromoteur. Een beurs die nu ook al voor de 29ste keer gehouden wordt. Was er in het begin nog plaats over in de nieuwe veemarkt, de laatste jaren staat het allemaal stampvol. Van de sjieke dure sleëen in de ene hall tot de wat meer ‘modale’ modellen beneden. Zeker een bezoekje waard net zoals de streek errond, misschien een weekendje in de streek doorbrengen? En als je houdt van gezelligheid, auto’s en de natuur, dan moet je zeker eens proeven van de RetroMeus’Auto in Heudicourt; Wat zeg je, je kent dat niet? Als we ‘Lac de Madine’ zeggen weten de meeste wel waar de klepel hangt. Samen toeven in de zon of onder de schaduw van de bomen, rond het prachtige meer waar het volstaat met een al even mooie collectie oldtimers en de straffe verhalen rijkelijk vloeien.

Dichter bij huis vinden we op 17 juni de Franse Dagen te Baarn, een allegaartje van muziek, workshops, snuisterijen, allemaal in het park van Kasteel Groeneveld te, jawel, Groeneveld. Voor de rest zijn er nog talloze rondritten, barbeceus, technische namiddagen, workshops en babbelavonden.

Je ziet het, je moet er wel op uit met dit mooie weer! Reageren mag heel graag hier.

Profiel  
 
ethuijs
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 24
Geregistreerd: 27-04-2016

- XM 2.0 Turbo CT automaat
Gepost: 02 juni 2017 10:36 PM
  [ # 258 ]

Site http://www.defransedagen.nl meldt dat de Franse dagen in Baarn in 2017 niet doorgaan.

Profiel  
 
RuudR
> 700 berichten
RankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Berichten: 746
Geregistreerd: 13-05-2005

- C3 Pluriel Cabriolet
- (Grand) C4 Picasso Exclusive HDi EAT6
- DS 4 Airdream 1.6 eHdi
- 2CV Special
Gepost: 12 juni 2017 11:29 AM
  [ # 259 ]

En nu mis ik toch echt het 11de Lindetreffen in Oldeholtpade, van 23 t.m. 25 juni. Inmiddels toch niet meer onbekend, dacht ik…..

Helaas in 2020 is er geen Lindetreffen, ivm de Corona-crisis. Volgend jaar hopelijk voor de 14de keer. En ook dit jaar in het 4de weekend van juni.

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17324
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 12 juni 2017 06:50 PM
  [ # 260 ]

Dan heb je toch echt niet goed gekeken Wink. Direct na het bekendworden van de datum hebben we het Lindetreffen in onze kalender opgenomen!

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
demuywo
> 3000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 3205
Geregistreerd: 05-04-2008

- ID/DS Dspécial
- CX Prestige automatic
Gepost: 03 juli 2017 08:48 PM
  [ # 261 ]

Van de voorpagina:

Citroën kalender juli 2017

De vakantiemaand is aangebroken, menigéén is nu op weg naar het Zuiden (of het Noorden), anderen blijven thuis of vertrekken later. maar wat is er zoal te doen in onze lage landen en het buitenland? Een greep uit onze overzichtelijke kalender.Barbeques, zomerritten, parkeermeetings, ideale bijeenkomsten in de zomer. Maar wat leeft er nog meer hier en elders? Vanaf 12 juli kan je bijvoorbeeld per 2PK of andere Citroën genieten van wijnproeven, eten en alles wat daarmee te maken heeft in de Moezel streek, tijdens het vierde Flämisches Weinhaus Treffen in Wintrich. U spreekt geen Duits? Na enkele glazen moezelwijn gaat dat vanzelf, net zoals plezier maken.

Ook de DS3 Club gaat het wat verder zoeken, zij steken het Kanaal over in Calais om samen met de Britse collega’s te gaan toeren Het grote (letterlijk dan) evenement van juli vindt plaats eind juli in Ericeira, Portugal. Inderdaad, voor de 22ste keer reeds wordt de Werledmeeting voor 2PK’s en afgeleide gehouden. Niet te missen voor de liefhebbers van deze kleine maar o zo bekende Citroën en van het warme Zuiden…

Maar de 2PK Club NL heeft ook aan de thuisblijvers gedacht, met, tadaa, een Thuisblijversrit! Deze gaat door op 23 juli, start en einde bij café Ruimzicht te Leimuiderdijk vanaf 10h. Nog enkele suggesties, 30 juli dan, een Picknick- rit, een zomerrit en het Nationaal Oldtimerfestvial in Zandvoort, inderdaad, op en rond het circuit. De eerste 750 aanmelders met een old- of youngtimer kunnen gratis binnen. Parades, racen, bandje schoppen, alles voor de liefhebber is er.


Heb je zelf tips, suggesties of een verslag van een evenement, laat het ons zeker weten op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Profiel  
 
demuywo
> 3000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 3205
Geregistreerd: 05-04-2008

- ID/DS Dspécial
- CX Prestige automatic
Gepost: 07 augustus 2017 08:48 PM
  [ # 262 ]

Van de voorpagina:

Citroën kalender augustus 2017

De oogstmaand is ook weeral een week geschoven, het is druk op de wegen naar het Zuiden en zo af en toe zit daar ook wel eens ouds tussen. Al zul je met de huidige temperaturen in de vakantielanden misschien liever je airco kunnen gebruiken.Augustus is de maand van de kampeerweekenden en cursussen, maar ook enkele jaarlijks terugkerende evenementen. Zo is daar bijvoorbeeld in Ruinerwold de Oldtimerdag, reeds voor de 25ste keer één van de evenementen voor regio Drenthe qua oude meuk op wielen. Ook een gekende meeting is het 2CV Grenstreffen op de grens van Nederland met Duitsland, te Haaksbergen. Een kampeerweekend, ja, wat had je gedacht, voor 2cv’s en hun afgeleiden voor een schappelijke 20€. Meer info vind je op onze kalender. Wervik, daarmee zijn we helemaal de grens over naar België, wordt de 20ste augustus omgetoverd tot ‘La Bella Italia’ op en rond de domeinen langs de leieboorden. Auto’s, miniaturen, onderdelen en zelfs de kermis van Wervik stad zelf, ideaal voor een dagje uit met het hele gezin. Het internationale oldtimerevenement zelfs is volledig gratis en in een typische Franse, of Italiaanse sfeer…

Iets wat niet elk jaar terugkomt zijn lustrumevenementen en deze maand vind dat van de CX Club Nederland plaats. Een beetje in de stijl van hun vorige editie is er ook nu weer een kleurententoonstelling, kofferbakverkoop en natuurlijk een toertocht om te rijden en te genieten van je CX. Feesten kan dan ‘s avonds tot in de vroege uurtjes met de bekende CX BreakDance! Deze unieke viering vindt plaats te Chaam in recreatiedomein ‘De Flaasbloek’. Oja, en kind en vrouw kan je misschien meelokken met het zwembad op het domein?
Voor het volledige aanbod van deze maand, neem een kijkje op onze kalender.

Reageren kan hier.

Profiel  
 
demuywo
> 3000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 3205
Geregistreerd: 05-04-2008

- ID/DS Dspécial
- CX Prestige automatic
Gepost: 13 oktober 2017 07:56 PM
  [ # 263 ]

Van de voorpagina:

Citroën kalender oktober 2017

We gaan dankzij een tropische storm genaamd Ophelia kunnen genieten van een prachtig weekend, dus het is wel even het moment om te gaan grasduinen in de kalender. Waar kunnen we heen en met welke auto gaan we?Komend weekend zou je bijvoorbeeld eens naar Frankrijk kunnen rijden, dan heb je er direct ook een mooie rit bij richting Le Bourget, nabij Parijs. In het ‘Parc des expositions’ gaat de jaarlijke AutoMédon door, met dit jaar als thema : Youngtimers’. Gezien de LEZ zones als paddestoelen uit de grond komen, is het wel eens leuk dat een dergelijke grote beurs de ‘oldtimers in wording’ in het zonnetje zet. Als je weer thuis bent kun je dan ook direct een verslagje bezorgen voor de voorpagina op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) . Diezelfde zaterdag 14 oktober gaat voor de eveneens veertiende keer de 2CV Vintage markt door in Merksplas, een organisatie van 2CV Huppel club. Je bent er welkom van 10h tot ‘ongeveer’ 16h in zaal De Herthoeve te Merksplas dus.

Veel te mooi weer om binnen te zitten of lopen misschien? Wel dan, waarom ga je dan op 21 oktober niet eens een keer één van de oudste en meest intensief bewoonde delen van Nederland gaan verkennen? Misschien wel met een BX? Jaaa, de BX Club Nederland verzamelt er vanaf 10h aan De Gouwe in Oegstgeest. Vanaf 11h30 kan je dan hun ‘Rijnland en de Bollenstreek’-rit verrijden. Geef toe, ‘Bollen’streek, meer moet je toch niet hebben als je zo’n bollenkraam in je garage hebt staan. Voor de rest zijn er nog enkele sleutelmomenten en ook heel wat najaarsritten, afsluitingritten en ‘we mogen weer op stal’ ritten, dus neem zeker eens een kijkje in onze kalender.
Staan er foutjes of tekorten in de kalender, laat het ons zeker weten, zou houden we de nu al zeer volledige kalender verder up-to-date!

Tot een volgende maand en reageren kan hier.

Profiel  
 
Han S
> 4000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Berichten: 4525
Geregistreerd: 04-06-2006

Gepost: 23 juni 2018 06:28 PM
  [ # 264 ]

http://www.wieringerwerfopwielen.nl/

Staat morgen in het teken van de Franse auto. Gaat er nog iemand heen van dit forum?

Profiel  
 
 
18 van de 18
« Eerste  < Vorige 16 17 18
 
© Citroën-Forum 2003 - 2021 | adverteren
Facebook