1 van de 17
 1 2 3 Volgende >  Laatste »
   
Centraal Navigatietopic SMEG+
Fransz
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 16
Geregistreerd: 09-02-2009

Gepost: 10 oktober 2014 09:58 PM

L.S.

Sinds kort in het bezit van een C4 Cactus.
Met het invoeren van de woonplaats Katwijk in Nederland in het navigatiesysteem kwam ik met het apparaat niet verder dan “Kat”. De w stond niet meer op het keyboard. Katwijk is bij mij dus niet te programmeren als een bestemming in het systeem

Heeft iemand eenzelfde ervaring?
Met een eventuele oplossing?

Met vriendelijke groet,
Fransz.

Profiel  
 
mads3
> 300 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 359
Geregistreerd: 04-11-2010

- DS 3 1.6 VTI 120 pk So Chic
- DS 3 1.6 THP 156 pk sport chic
- DS 3 racing 207 pk
Gepost: 10 oktober 2014 10:55 PM
  [ # 1 ]

postcode?!

DS3 Racing 230 PK
Friends 208GTI

Profiel  
 
Fransz
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 16
Geregistreerd: 09-02-2009

Gepost: 10 oktober 2014 11:03 PM
  [ # 2 ]

Mads3,

Alleen land, woonplaats, straat en huisnummer is in te voeren.
Geen postcode.

Groet,
Fransz.

Profiel  
 
PPL
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 129
Geregistreerd: 30-06-2011

- C3 Aircross Shine 1.2 PureTech 130-PK S&S
Gepost: 11 oktober 2014 11:19 AM
  [ # 3 ]
Fransz schreef:

L.S.

Sinds kort in het bezit van een C4 Cactus.
Met het invoeren van de woonplaats Katwijk in Nederland in het navigatiesysteem kwam ik met het apparaat niet verder dan “Kat”. De w stond niet meer op het keyboard. Katwijk is bij mij dus niet te programmeren als een bestemming in het systeem

Heeft iemand eenzelfde ervaring?
Met een eventuele oplossing?

Met vriendelijke groet,
Fransz.

Werkt bij mij prima, niets aan het handje.

Ipsa Scientia Potestas Est

Profiel  
 
Fransz
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 16
Geregistreerd: 09-02-2009

Gepost: 11 oktober 2014 12:18 PM
  [ # 4 ]

PPL,

Raar maar waar.

Het zal een softwarematige fout zijn.
Ik ga de dealer maar eens contacten.
 
Met vriendelijke groet,
Fransz.

Profiel  
 
Fransz
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 16
Geregistreerd: 09-02-2009

Gepost: 11 oktober 2014 02:05 PM
  [ # 5 ]

LS,

Ik heb het opgelost of omzeild. Door op LIJST te drukken kreeg ik de alternatieven voorgeschoteld en kon alsnog voor Katwijk kiezen.

Vreemd is dat het toetsenbord als op de foto van PPL een andere (andere taal?) dan die van mij. De ingestelde taal is toch Nederlands. Of is dit weer ergens anders in te stellen?



Groet,
Frans.

Afbeelding Bijlagen
P1010116 3.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien
Profiel  
 
PPL
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 129
Geregistreerd: 30-06-2011

- C3 Aircross Shine 1.2 PureTech 130-PK S&S
Gepost: 11 oktober 2014 04:40 PM
  [ # 6 ]

Systeem is bij mij ingesteld op ‘Nederlands’.

Ipsa Scientia Potestas Est

Profiel  
 
Fransz
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 16
Geregistreerd: 09-02-2009

Gepost: 11 oktober 2014 05:30 PM
  [ # 7 ]

PPL,

De taalkeuze, instelling op blz 284 van het instructieboekje, heb ik ingesteld op Nederlands.
Een instelling voor het toetsenbord op het tabled heb ik (nog) niet kunnen vinden.

Groet,
Fransz.

Profiel  
 
albveld
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 84
Geregistreerd: 16-07-2014

Gepost: 11 oktober 2014 08:19 PM
  [ # 8 ]
Fransz schreef:

Vreemd is dat het toetsenbord als op de foto van PPL een andere (andere taal?) dan die van mij. De ingestelde taal is toch Nederlands. Of is dit weer ergens anders in te stellen?

Wellicht een uit het buitenland (Frankrijk?) afkomstige Cactus? De eerste Nederlandse exemplaren waren toch oorspronkelijk buitenlandse auto’s, als ik me goed herinner?

Profiel  
 
Fransz
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 16
Geregistreerd: 09-02-2009

Gepost: 12 oktober 2014 02:09 PM
  [ # 9 ]

LS,
 
Het probleem met het invoerscherm (toetsenbord) is opgelost.
Na verschillende keren voor de Nederlandse taal gekozen te hebben nu voor de Engelse taal gekozen.
Het apparaat is dan even bezig om de Engelse taal te installeren. Daarna wéér de Nederlandse taal geïnstalleerd.
Dan is het apparaat weer even bezig met inladen en hoppa, een normaal Nederlands toetsenbordje.
 
Met vriendelijke groet,
Fransz

Profiel  
 
albveld
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 84
Geregistreerd: 16-07-2014

Gepost: 12 oktober 2014 02:53 PM
  [ # 10 ]

Goed om te weten, misschien ook (ooit) voor een ander een nuttige tip, dank voor de follow-up.

Profiel  
 
Kleintje
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 114
Geregistreerd: 13-07-2014

Gepost: 20 oktober 2014 09:48 PM
  [ # 11 ]

Hoe is de navigatie? Vind het ook wel prima om de TomTom in de auto te hebben liggen. Heb modelletje 2013 met aller er op en an inclusief file meldingen enzo.

Profiel  
 
T.A.F.
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 28
Geregistreerd: 21-10-2014

Gepost: 21 oktober 2014 11:53 AM
  [ # 12 ]

Is het mogelijk om de instelling te wijzigen m.b.t. invoer coördinaten?
Nu zie ik staan “Longitude, Latitude ’ invoer, echter mijn voorkeur zou het hebben om graden en minuten (DD°MM.mmm’ notatie) te kunnen invoer.
De gebruikershandleiding geeft mij geen passend antwoord hierin.

Profiel  
 
Fransz
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 16
Geregistreerd: 09-02-2009

Gepost: 23 oktober 2014 11:44 PM
  [ # 13 ]

LS,

Update toetsenbord.

Een stad of straat invoeren bv in de Duitse taal (met bv ö, ü of ß) moet natuurlijk ook kunnen. Helaas heb ik daar nog niets over kunnen vinden in de manual.

Wel vastgesteld dat links bovenaan onder de X (zie foto boven) een symbool staat wat met een beetje fantasie op een boekje lijkt. Door hierop te drukken kiest men een toetsenbord met andere symbolen.

MvG,
Fransz.

Profiel  
 
Kleintje
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 114
Geregistreerd: 13-07-2014

Gepost: 18 november 2014 08:31 PM
  [ # 14 ]

Heb zelfde probleem. Als je op de Hogeweg werkt en de W staat er niet in… (Nou kan ik blind naar mijn werk rijden maar was buiten de stad en moest toen aan dit draadje denken).

Dus eerst maar eens andere taal selecteren en dan weer Nederlands.

Welke taal heeft geen W? Want die staat dus gewoon niet op het huidige toetsenbord.

Profiel  
 
Fransz
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 16
Geregistreerd: 09-02-2009

Gepost: 18 november 2014 08:47 PM
  [ # 15 ]

Kleintje,

Op het invoerscherm staat links boven de X.
Daaronder een teken wat een opengeklapt boekje moet voorstellen.

Als dit boekje aanraakt veranderd het toetsenbord.
Mogelijk moet je dit meerdere malen doen om het juiste toetsenbord voor te krijgen.

MvG,
Fransz.

Profiel  
 
 
1 van de 17
 1 2 3 Volgende >  Laatste »
 
© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook