Tour de Pluriel 2017: Welkom in Vaassen!
Penny Lane
> 11000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 11613
Geregistreerd: 06-05-2007

- Xantia TD SX
Gepost: 20 juli 2017 10:52 PM

Tour de Pluriel 2017: Welkom in Vaassen!

Op 24 september is het zover: de vijfde Tour de Pluriel. In 2013 begon dit fenomeen met drie deelnemende Pluriels (wat is het meervoud van Pluriel?) Een lustrum dus voor de leukste rit met het leukste lid van de C3-familie. Wat wordt het dit jaar? Dak dicht, dak open of dak eraf?

Inmiddels is de route voor de komende TdP al klaar. De start is dit jaar op een absolute toplocatie: Kasteel de Cannenburgh in Vaassen. Van daaruit vertrekt de rit om langs de boorden van de IJssel naar Zwolle te voeren. Maar natuurlijk niet voordat het sociale gedeelte van het evenement al voor op en top genieten van gezelligheid, dak(de)montages en prachtige prenten heeft gezorgd. De organisatie is in handen van het Pluriel Register en die club is ambitieus: er wordt gerekend op een record-opkomst en daarom is het aantal van 20 deelnemende Pluriels alvast naar de media gelekt. Tijdens de laatste Tour de Pluriel reden er twaalf Pluriels mee, dus wie een Pluriel heeft wordt van harte aangemoedigd om aan te treden!

Deelname aan de Tour de Pluriel is gratis, met consumpties voor eigen rekening. Met een goede opkomst kan het natuurlijk alleen maar een feestje worden waarbij het dak eraf gaat, dus meld je snel aan bij Folkert Brouwer via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)! Daarna kan iedereen hier alvast aan de voorpret beginnen.

Tekst: Penny Lane o.b.v. nieuwsbrief Pluriel Register, foto’s: Citroën Communication, Folkert Brouwer

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
furriegurrie
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2090
Geregistreerd: 11-03-2006

- ID/DS D super
- C3 Pluriel 1.6 sensodrive
- C5 2.0 Benzine Exclusive
- C35 Fiat 242
- C6 (2005-2012) 2,7 HDI exclusive
Gepost: 01 november 2017 10:06 AM
  [ # 1 ]

Hoe is deze editie geweest? Ik heb me ingeschreven in het register, maar niets meer gehoord. Ik kon niet op de bewuste datum, dus heb er verder ook niet veel aandacht aan besteed. Maar een verslagje, foto’s etc zou wel leuk zijn!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook