52 van de 53
« Eerste  < Vorige 50 51 52 53 Volgende > 
   
Centraal navigatietopic Citroën/DS Connect Nav
JW
> 1100 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1126
Geregistreerd: 18-12-2004

- C5 Aircross-Hybride
Gepost: 24 juli 2022 02:59 PM
  [ # 766 ]

Ik moet dan even kijken welke ik allemaal geselecteerd heb, dat zijn er een stuk of 10 op het Europese vaste land denk ik.
Die heb ik allemaal in één keer geladen, en de rest laten vervallen.

De laadtijd was toen iets van een uur, als ik me goed herinner.
Maar bij mijn C5AC-Hy gaat dat wat makkelijker dan bij jou, als de tractieaccu voor minimaal 3/4 vol is, kan ik dat proces gewoon starten en tussendoor eens kijken of dat inmiddels klaar is.

Groet,
JW

Profiel  
 
LJM
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 15
Geregistreerd: 27-08-2021

Gepost: 24 juli 2022 05:04 PM
  [ # 767 ]

Het maakt niet uit hoe veel je selecteer, tijd van instaleren blijft het zelfde.
Vraag mij niet why, maar het is zo Razz

E-C4 Shine

Profiel  
 
EricMuhren
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 12
Geregistreerd: 19-07-2022

Gepost: 24 juli 2022 05:18 PM
  [ # 768 ]
LJM schreef:

Het maakt niet uit hoe veel je selecteer, tijd van instaleren blijft het zelfde.
Vraag mij niet why, maar het is zo Razz

Dus als ik alle kaarten die ik wil installeren selecteer duurt dat 25 minuten, net zo lang als die ene kaart van Nederland?

Profiel  
 
Menno
> 1600 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1646
Geregistreerd: 29-07-2003

- C4 (2004-heden) Cactus 1.2 Shine EAT6
- 2CV AZ-A
Gepost: 24 juli 2022 07:04 PM
  [ # 769 ]

Bij mij was minder kaarten installeren ook minder wachttijd, van wave 3 naar 4 viel reuze mee ..
bij de laatste update wat landen laten vervallen waar ik toch nooit zal rijden.

Citroën 2CV AZ-A 1968 Bleu Weekend (.•\=/•.)
Renault Laguna I 2.0 RXT automatique 1999 Houblon metallic
Citroën Cactus 1.2 Shine EAT6 2019 Noir Obsidien

Profiel  
 
JW
> 1100 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1126
Geregistreerd: 18-12-2004

- C5 Aircross-Hybride
Gepost: 24 juli 2022 10:28 PM
  [ # 770 ]
JW schreef:

Ik moet dan even kijken welke ik allemaal geselecteerd heb, dat zijn er een stuk of 10 op het Europese vaste land denk ik.
Die heb ik allemaal in één keer geladen, en de rest laten vervallen.

......

Groet,
JW

Vanmiddag even gekeken.
Dat blijken er toch meer te zijn dan ik dacht, in de gauwigheid zag ik er meer dan 20.
Die heb ik kennelijk laten staan, hoewel ik daar vast nooit zal komen Wink

Bij een volgende kaart-update zal ik er wat kritischer naar kijken…..

Groet,
JW

Profiel  
 
EricMuhren
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 12
Geregistreerd: 19-07-2022

Gepost: 25 juli 2022 09:24 PM
  [ # 771 ]

Vandaag heb ik op de heenweg naar mijn werk de kaart van België (220 MB) geïnstalleerd. Dit duurde 35-40 minuten. Op de terugweg heb ik de kaart van Frankrijk (2 GB) geïnstalleerd. Dit duurde ook 35-40 minuten. Het lijkt er dus inderdaad op dat het niet uitmaakt hoeveel kaarten dat je selecteert, maar dat de installatietijd altijd gelijk is. Waarschijnlijk pakt hij de memorystick eerst uit in het interne geheugen en worden de geselecteerde kaarten daarna gekopieerd.
Komend weekend ga ik de rest van Europa in één keer proberen te installeren tijdens een rit.

Profiel  
 
EricMuhren
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 12
Geregistreerd: 19-07-2022

Gepost: 26 juli 2022 06:22 AM
  [ # 772 ]

Nog vergeten te vermelden. Na de firmware upgrade naar 42.03.33.42_NAC-r0 werkt TomTom Traffic ook weer als een tierelier. Voor de upgrade deed hij het vaker niet dan wel. Na de upgrade werkt hij altijd.

Profiel  
 
EricMuhren
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 12
Geregistreerd: 19-07-2022

Gepost: 01 augustus 2022 06:17 PM
  [ # 773 ]

Afgelopen zaterdag had ik een rit van een uurtje voor de boeg. Een mooie gelegenheid om de kaarten te installeren. Ik had besloten om alle landen waar iik waarschijnlijk met de auto kom te installeren: DK, D, L, A, CH, I, E, NL, B en F. Na ongeveer 40 minuten verscheen er een error op het scherm (map-eur installeren mislukt). Wat nu dacht ik?
Op de terugweg wilde ik voor de zekerheid maar 1 land installeren om er eventueel achter te kunnen komen waar het mis ging. Dat ging echter niet. Het programma begon opnieuw zonder te vragen welke landen ik wilde installeren. Na een minuut of 45 was het klaar en warempel….alle landen geïnstalleerd!
bravo

Profiel  
 
JW
> 1100 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1126
Geregistreerd: 18-12-2004

- C5 Aircross-Hybride
Gepost: 01 augustus 2022 06:55 PM
  [ # 774 ]

Mooi dat het gelukt is love1

Dat het in tweeën gaat heb ik eerder gelezen, als ik me goed herinner overkwam Menno hetzelfde.

Groet,
JW

Profiel  
 
Menno
> 1600 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1646
Geregistreerd: 29-07-2003

- C4 (2004-heden) Cactus 1.2 Shine EAT6
- 2CV AZ-A
Gepost: 01 augustus 2022 10:56 PM
  [ # 775 ]

Klopt , zo’n error heb ik ook wel eens gehad , maar met opnieuw installeren was het daarna op orde …

Citroën 2CV AZ-A 1968 Bleu Weekend (.•\=/•.)
Renault Laguna I 2.0 RXT automatique 1999 Houblon metallic
Citroën Cactus 1.2 Shine EAT6 2019 Noir Obsidien

Profiel  
 
Hoane
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 41
Geregistreerd: 03-11-2017

- (Grand) C4 Picasso C4 Picasso PureTech 130 EAT 6
Gepost: 03 augustus 2022 08:41 PM
  [ # 776 ]

Dat het in tweeën gaat heb ik eerder gelezen, als ik me goed herinner overkwam Menno hetzelfde.

Het overkomt mij ook elke keer bij een kaartupdate. Het lijkt wel of er de eerste keer te weinig ruimte is (oude kaart ook nog aanwezig?).

Profiel  
 
hulswj
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 13
Geregistreerd: 07-12-2020

- (Grand) C4 Picasso PureTech 130 Business
Gepost: 11 augustus 2022 09:09 PM
  [ # 777 ]

Heb twee jaar niet geüpdatet, dus ik dacht laat ik het maar weer eens doen, te beginnen met de firmware, maar na een poging of 6 zit ik nog steeds met een niet-werkend mediasysteem in mijn C4 Grand Picasso (2017). Ik heb nu standaard dat blauwe errorscherm ervoor, zelfs als de auto uit en op slot is. Heel irritant.

Ik heb het in het verleden wel eens gedaan door zelf een USB-stick te maken, maar aangezien ik nu het Citroën Update-programma op mijn Mac heb, leek me dat veel handiger. Toch wordt de update steevast afgebroken als ik het probeer. Het gaat me nu eerst alleen om de firmware. Na een keer of twee proberen dacht ik dat het misschien lag aan het feit dat de Mac verborgen bestanden bij de stick op zet, maar zelfs als ik die verwijder (zowel via Mac als via een windowsmachine) blijft hetzelfde probleem.

Dus daarom het Citroën Update-programma ook maar op de windowslaptop gezet en opnieuw een stick aangemaakt. Volgens mij ging ie nu wel wat langer door, maar ook nu stopt hij uiteindelijk. Heel irritant.

Heeft iemand nog een gouden tip? Toch maar weer zelf ‘old-school’ de stick aanmaken met licentiebestanden? Of zou er wat met de stick zelf kunnen zijn? Ik heb momenteel maar één grote voorhanden, maar moet zeggen dat beide computersystemen zeggen dat de stick helemaal oké is. Ik kan zo zelf even niks verzinnen wat ik nog kan doen.

Profiel  
 
JW
> 1100 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1126
Geregistreerd: 18-12-2004

- C5 Aircross-Hybride
Gepost: 11 augustus 2022 11:37 PM
  [ # 778 ]

De computer kan wel zeggen dat de stick in orde is, maar uit ervaring weet ik dat een systeem er soms anders tegenaan kan kijken.

Oftewel, probeer eens een andere, van een ander merk, formatteer die netjes, en kijk of het daarmee dan wel lukt.

Groet,
JW

Profiel  
 
hulswj
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 13
Geregistreerd: 07-12-2020

- (Grand) C4 Picasso PureTech 130 Business
Gepost: 12 augustus 2022 10:47 AM
  [ # 779 ]

Andere stick geregeld en nu in één keer goed. Opgelucht…

Blijft toch wel lastig dat je geen specificatie voor de foutmelding krijgt. Dan weet je dus ook niet waar je de oplossing moet zoeken. En het vreemde is dat het balkje op verschillende lengte was tijdens de foutmeldingen bij de mislukte pogingen.

Profiel  
 
JW
> 1100 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1126
Geregistreerd: 18-12-2004

- C5 Aircross-Hybride
Gepost: 12 augustus 2022 11:31 AM
  [ # 780 ]

Mooi dat het nu wel gelukt is bravo

Waarom dat soms niet lukt met een USB stick en wel met een andere, weet ik ook niet.

Slechts in één geval heb ik kunnen achterhalen waarom het mislukte, dat was omdat het een 2.0 versie was die niet downwards compatibel was. En de poort was nog een 1.1 versie.
Maar dat kan hier niet spelen, denk ik zo.

Groet,
JW

Profiel  
 
 
52 van de 53
« Eerste  < Vorige 50 51 52 53 Volgende > 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2022 | adverteren
Facebook