3 van de 3
 < Vorige 1 2 3
   
De baby Bentley van Wimb
wimb
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2799
Geregistreerd: 21-08-2007

Gepost: 17 oktober 2020 09:06 AM
  [ # 31 ]

De APK vervaldatum van de Jaaag is 1 november en dat vind ik een makkelijk te onthouden dead-line. Echter, van de Bentley weet ik alleen dat het ergens in november is.
Omdat het Britse staal sinds vorige week weer ruim een jaar het milieu mag verpesten, heb ik maar gelijk doorgepakt en ook de Duitse Spanjaard weggebracht.
Er moest wel het een en ander aan gebeuren voordat ‘ie werd goedgekeurd: een gebroken voorveer, een gare remslang, versleten bandje en het glaasje van de kentekenverlichting ontbrak.
Ik heb gelijk ook maar een nieuwe accu er in laten zetten omdat de uiterste houdbaarheidsdatum van degene die er in zat, ruim 6 jaar geleden verstreken was.

Al met al dus weer een investering in een auto waarvan ik steeds zeg dat hij naar de sloop gaat zodra er grote reparaties aan zijn. Maar tja, hij is niet rot, het zijn goedkope zaken en hij start, loopt en rijdt verder zonder problemen. Wat ook meetelt is dat hij goedkoop in gebruik is.

En de keurinng? Goedgekeurd met de aantekening ongelijke bandenspanning op een as. Dezelfde aantekening die de Jaguar heeft. Laughing

Wim,
Disciplus Simplex

Profiel  
 
 
3 van de 3
 < Vorige 1 2 3
 
© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook