4 van de 18
« Eerste  < Vorige 2 3 4 5 6 Volgende >  Laatste »
   
Centraal Navigatietopic SMEG+
koos z
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 24
Geregistreerd: 09-01-2015

Gepost: 23 januari 2015 10:41 AM
  [ # 46 ]

er is iets structureel mis met de navigatie van mijn cactus.
ik heb nu 4 straten gevonden in de stad terneuzen die ook in een ander dorp(gemeente terneuzen)voorkomen en in alle 4 gevallen wordt ik naar de verkeerde plek gestuurd.
ik vermoed dat als ik verder zoek er nog veel meer dezelfde problemen zijn.
als ik al een keer ergens naar toe kan navigeren zit de gps er 100-200 meter naast .
de kaartenmaker zegt dat alles in orde is ,nu maar hopen dat citroen nl er iets mee doet
gr koos

Profiel  
 
Rene E
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 174
Geregistreerd: 30-08-2011

- DS 7 opera
Gepost: 23 januari 2015 12:30 PM
  [ # 47 ]

Dat de pijl 100 of 200meter naast de weg zat heb ik ook al een keer gehad in Apeldoorn, het was toen volkomen onduidelijk waar ik heen moest. Heb nu extra de tom tom in de auto liggen voor het geval ik een adres weer niet kan vinden.
Kaart update zou dus welkom zijn. (gratis)

Profiel  
 
tilanus
> 5000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 5999
Geregistreerd: 03-01-2007

- C4 (2004-heden) berline Image
- C5 X Shine Hybrid 225
Gepost: 23 januari 2015 12:48 PM
  [ # 48 ]

Als ik het zo lees, lijkt me een Firmware update meer op zijn plek..

Profiel  
 
Kleintje
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 113
Geregistreerd: 13-07-2014

Gepost: 23 januari 2015 10:33 PM
  [ # 49 ]

Er gaat binnenkort even een brief naar Citroen Nederland.

Er is een klein straatje in Amsterdam die er niet op staat. Beetje schimmige straatje hoor. Paar meter lang en breed…

 


AMSTELDIJK

Ik weet uiteraard waar die is maar ik moest op een bepaald nummer zijn. Maar gewoon de hele Amsteldijk kan je niet invoeren. Ter bewijs nog even een foto gemaakt van het naambordje maar het is Amsteldijk. En niet Amstel Dijk (die staat er ook niet op trouwens).

Beetje heel vreemd dit.

Profiel  
 
Menno
> 1700 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1748
Geregistreerd: 29-07-2003

- C4 (2004-heden) Cactus 1.2 Shine EAT6
- DS 3 1.2 So Chic EAT6
- 2CV AZ-A
Gepost: 23 januari 2015 11:11 PM
  [ # 50 ]

En wat moet citroen daar aan doen dan .....
Zoiets komt vanzelf met een update van kaarten en firmware in orde
Het is een hulpmiddel mensen, niet meer, niet minder !!

Citroën 2CV AZ-A 1968 Bleu Weekend (.•\=/•.)
Citroën DS3 1.2 So Chic EAT6 2015 Blue Encre
Citroën Cactus 1.2 Shine EAT6 2019 Noir Obsidien

Profiel  
 
Kleintje
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 113
Geregistreerd: 13-07-2014

Gepost: 23 januari 2015 11:15 PM
  [ # 51 ]

Ik heb de laatste versie. Citroen moet gewoon zijn spullen goed inkopen. Amsteldijk is nou geen straatje van in 2014 is aangelegd op een Vinex locatie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Amsteldijk_(Amsterdam)

Daar zal een update ook niets aan doen…

Maar zonder gekkigheid; Het is wel vreemd van Navteq dat ze dit niet op orde hebben. Als TomTom het wel kan. Als zelfs Apple het kan… Wat is er dan mis met Navteq?

Profiel  
 
Menno
> 1700 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1748
Geregistreerd: 29-07-2003

- C4 (2004-heden) Cactus 1.2 Shine EAT6
- DS 3 1.2 So Chic EAT6
- 2CV AZ-A
Gepost: 23 januari 2015 11:19 PM
  [ # 52 ]

Dus die brief kan je beter aan navteq / here sturen ... Wink

Citroën 2CV AZ-A 1968 Bleu Weekend (.•\=/•.)
Citroën DS3 1.2 So Chic EAT6 2015 Blue Encre
Citroën Cactus 1.2 Shine EAT6 2019 Noir Obsidien

Profiel  
 
Kleintje
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 113
Geregistreerd: 13-07-2014

Gepost: 24 januari 2015 12:26 AM
  [ # 53 ]

Als er een probleem zou zijn met het achterlicht… Stuur ik dan een klacht naar de lampen leverancier van Citroen?

Profiel  
 
robin_vde
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 133
Geregistreerd: 27-11-2014

- C4 (2004-heden) Cactus 1.2 VTI 82 MAN FEEL
Gepost: 26 januari 2015 08:52 AM
  [ # 54 ]

dit weekend heb ik een externe gps laten inbouwen.
aangezien ik alle revieuws hier al zag van de slecht werkende gps. ben ik blij dat ik deze niet bij mijn showroommodel had.

ben er zeer content van en het zit mooi weg gewerkt.
garage zei dat ik de eerste was bij hun die het installeerde ( dus was een proefmodel :p )

dit zijn de foto’s.

Profiel  
 
Poekoek
> 3000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 3865
Geregistreerd: 08-05-2006

- BX 16V MK2
- C4 (2004-heden) Cactus BlueHDi 100 Shine L.E.
Gepost: 26 januari 2015 09:09 AM
  [ # 55 ]

Netjes ingebouwd. Maar voor die paar keer dat je de navigatie echt nodig hebt vind ik het een nogal beeldbepalende accessoire. Dan zou ik toch eerder voor een losse TomTom o.i.d. gaan.

Profiel  
 
robin_vde
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 133
Geregistreerd: 27-11-2014

- C4 (2004-heden) Cactus 1.2 VTI 82 MAN FEEL
Gepost: 26 januari 2015 09:13 AM
  [ # 56 ]

ik heb de gps altijd aanstaan. ben iemand die graag ziet waar hij rijd. :p
voordeel bij deze is wel dat de kabel nergens in de weg zit.

en is handig voor flitspalen :p

Profiel  
 
TRSarno
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2355
Geregistreerd: 06-10-2005

- CX TRS 2.2 1987
- Xantia 20i-16V Exclusive Aut.
Gepost: 26 januari 2015 09:21 AM
  [ # 57 ]
koos z schreef:

er is iets structureel mis met de navigatie van mijn cactus.
ik heb nu 4 straten gevonden in de stad terneuzen die ook in een ander dorp(gemeente terneuzen)voorkomen en in alle 4 gevallen wordt ik naar de verkeerde plek gestuurd.

Misschien miet je maar eens zoeken in je kennissenkring die een Garmin heeft. Garmin gebruikt namelijk ook kaarten van Navtec (of Hero - hoe het nu ook moge heten). Dan kan je vergelijken en dingen opschrijven en vastleggen. Maak foto’s van de verschillen….

De navigatie maakt gebruik van verschillende systemen. Zo krijgt de TomTom sneller een fix (verbinding met de satelieten) dan de Garmin. Indien de nauwkeurigheid te wensen overlaat, denk ik toch dat het heeft te maken met de firmware die het systeem gebruikt, of dat de antenne voor het systeem niet optimaal zit? Waar zit dat ding eigenlijk? Waar is die ontvanger weggewerkt?
Leuk vraagje voor je dealer cheese 

Ik vermoed dat als ik verder zoek er nog veel meer dezelfde problemen zijn.
als ik al een keer ergens naar toe kan navigeren zit de gps er 100-200 meter naast .
de kaartenmaker zegt dat alles in orde is ,nu maar hopen dat citroen nl er iets mee doet.

Nu weet ik niet of het kan, maar bij de motornavigatie kan je een printscreen maken. En omdat je het apparaat aan je eigen PC kan koppelen kun je die vastgelegde situaties vastleggen en opsturen. Anders even een foto maken met je smartphone.

Je kan wel een brief schrijven, maar je moet met feiten komen en onderbouwen…..... Als er maar veel klachten komen dan komen ze in beweging. En dat is natuurlijk ook de kracht van het forum Wink

Profiel  
 
Poekoek
> 3000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 3865
Geregistreerd: 08-05-2006

- BX 16V MK2
- C4 (2004-heden) Cactus BlueHDi 100 Shine L.E.
Gepost: 26 januari 2015 09:23 AM
  [ # 58 ]
robin_vde schreef:

ik heb de gps altijd aanstaan. ben iemand die graag ziet waar hij rijd. :p
voordeel bij deze is wel dat de kabel nergens in de weg zit.

en is handig voor flitspalen :p

Dat kan natuurlijk. Ik heb ‘m zelf meestal ook wel aanstaan, ook al rijd ik vaak dezelfde route. Ik ben dan ook een normaal tevreden gebruiker van de navi, geen echte klachten tot dusver.
Overigens ben ik ook een voorstander van het voorbereiden van een onbekende route (even van te voren op Google Maps kijken) en het kennen van wegen. Geheel af gaan op een navigatiesysteem zal ik niet snel doen.

Profiel  
 
Kleintje
> 100 berichten
RankRank
Totaal aantal Berichten: 113
Geregistreerd: 13-07-2014

Gepost: 26 januari 2015 10:25 AM
  [ # 59 ]

Hij kent de Amsteldijk wel. Eerst Amstel intypen en dan op ok. Dan krijg je een lijstje met alles wat met Amstel begint én dan staat de Amsteldijk er wel bij.

Profiel  
 
TRSarno
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2355
Geregistreerd: 06-10-2005

- CX TRS 2.2 1987
- Xantia 20i-16V Exclusive Aut.
Gepost: 26 januari 2015 12:47 PM
  [ # 60 ]
Kleintje schreef:

Hij kent de Amsteldijk wel..

Elke fabrikant heeft zijn eigen werkwijze…..  Grrrr
Het is natuurlijk ook een ding om huh deze werkwijze onder de knie te krijgen….. “de werkwijze van ‘t sorteren”. Maar wordt dit niet in de handleiding aangegeven dat je de 1e 3,4 of 5 letters moet ingeven?

Profiel  
 
 
4 van de 18
« Eerste  < Vorige 2 3 4 5 6 Volgende >  Laatste »
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook