2CV Vrienden wil de Wereldmeeting naar Nederland halen!


2CV Vrienden wil de Wereldmeeting naar Nederland halen!

Al jaren sluimert het gevoel dat het weer tijd wordt om de "Wereldmeeting voor 2CV Vrienden" naar Nederland te halen. Komende zomer gaat Nederland zich kandidaat stellen om de wereldmeeting in 2027 in Nederland te organiseren.

15 Maart was er een vrijwilligersbijeenkomst om de plannen door te spreken. Het bestuur van Stichting 2CV Vrienden heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en met een focus op het vinden van een terrein, zijn er de afgelopen maanden 26 terreinen overwogen.

Daar is nu goed nieuws over te melden: er is wederzijds enthousiasme bij het terrein van Camping de Bergen in Wanroij. Het terrein lijkt geschikt en we zijn van harte welkom. Ook heeft Camping de Bergen veel ervaring met grote automeetings: elk jaar in juni organiseren ze het Internationale Kever Weekend (IKW).

Het bestuur van de organisatie is aanwezig geweest op Citro-Classica, hier hebben ze enthousiaste gesprekken gevoerd met bezoekers van de beurs en is gesproken met (mogelijke) vrijwilligers. Wat een enthousiasme leeft er al! De organisatie kijkt met veel plezier uit naar de komende maanden waarin ze samen een mooie presentatie en promotie gaan neerzetten tijdens de wereldmeeting in Zwitserland!

Je kunt meer informatie over deze organisatie vinden op Instagram en Facebook onder de naam @2CV2027. Hier komen de laatste nieuwtjes voorbij en worden er wekelijks mooie plaatjes gedeeld. Berichten op sociale media zijn in het Engels voor internationale communicatie. Nu de wereldmeeting in Zwitserland steeds dichterbij komt, is de organisatie ook op zoek naar vrijwilligers. Het bestuur vindt het belangrijk om iedereen de kans te geven om hier een fijne en passende rol in te pakken. Geef je dus snel op! Meer informatie is te lezen in de nieuwsbrief die maandelijks wordt uitgebracht. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website http://www.2cv2027.nl. Tevens kan je je hier aanmelden als vrijwillger .

Concrete hulpvraag die nu leeft bij het bestuur, is hulp bij de podiumpresentatie in Zwitserland. Heb je ervaring met het produceren van video’s? En lijkt het je leuk daar een rol in te spelen? Meld je aan! Voor vragen over de Stichting 2CV Vrienden en/of het bestuur kun je terecht bij .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Reageren op dit artikel kan hier.
Tekst & foto’s: Stichting 2CV Friends

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook