Citroën DS 4 Nieuws


Getest: DS 4 Crossback

Getest: DS 4 Crossback


In de serie waarin we het huidige DS-gamma onder de loep nemen, kunnen en willen we niet om de DS 4 heen. De DS Wings staan hem goed, dus vol verwachting stappen we in de wat hogere en stoerdere variant: de DS 4 Crossback. We rijden eerst de snelweg op en dan de stad in.


lees meer
Nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback

Nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback


Een model, twee verschillende carrosserieën en een nieuwe neus. Een uniek design met een duidelijk herkenbare DS-signatuur. Meer technologie en meer raffinement, tot in de kleinste details. Maak kennis met de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback.


lees meer
Test DS4 e-HDi 115

Test DS4 e-HDi 115


Citroëns DS-lijn heeft in haar korte bestaan al een behoorlijk succes. De DS3 is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en de DS5 wordt vooral door de bijtellingsvriendelijke Hybrid4 ook in moeilijke tijden aardig verkocht. Er is echter nog een DS-model, de DS4, dat we minder vaak tegenkomen. Het testteam van Citroën-Forum ging uitzoeken waarom en reed een week in een DS4 e-HDi 115.


lees meer
In première: DS4 Racing Concept

In première: DS4 Racing Concept


Citroën heeft wereldwijd al bijna 180.000 exemplaren uit de DS-lijn verkocht en lijkt vastbesloten dit succes voort te zetten. Op de Autosalon van Genève zal een studiemodel ‘DS4 Racing Concept’ worden voorgesteld. Zowel qua verschijning als qua prestaties is dit een uitgesproken sportieve variatie op de DS4, waarvan wat ons betreft de verkoop nog vandaag zou mogen beginnen. Hoeveel geduld zal Citroën van ons verlangen?


lees meer
Testrit DS4

Testrit DS4


Onlangs hebben twee van uw redactieleden het genoegen mogen smaken om af te reizen naar het Stadionplein. Tijdens het bezoek aldaar hebben we twee vliegen in n klap geslagen. We hebben een informatief en bovenal plezierig interview gehad met de directeur PR van Citroën-NL: Anne Lobbes en we hebben mogen rijden met de zojuist uitgebrachte DS4. De DS4 maakt haar opwachting in de test.


lees meer
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook