Citroën Garages Nieuws


1959, de Hydroshow van Citroën Nederland

1959, de Hydroshow van Citroën Nederland


Uit een Frans Citroën-personeelsblad wordt een verhaal opgeduikeld dat vertelt hoe Citroën Nederland in 1959 een boot met een Citroën-expositie door Nederland laat varen. Wij brengen dit verhaal nu terug naar Nederland, maar waar is de in België gebouwde MS Holland gebleven?


lees meer
In Memoriam: Willem van der Laan

In Memoriam: Willem van der Laan


Op woensdag 27 juli jl. is Willem van der Laan overleden en op woensdag 3 augustus is hij begraven. Aan de hand van de persoonlijke herinneringen van zijn zoon Richard eren we een groot Citroën-liefhebber en uitvinder aan wie de Citroën-wereld veel te danken heeft.


lees meer
Scheepers Helmond: importkampioen

Scheepers Helmond: importkampioen


Brengt Citroën nu een nieuwe auto op de markt, dan is de introductie voor heel Europa een strak georganiseerd spektakel. Vroeger stonden nieuwe modellen in Frankrijk soms wel een jaar eerder in de showroom dan elders. Zo kon Cor Scheepers uit Helmond vanaf de Visa tot en met de Saxo de Nederlandse importeur keer op keer te snel af zijn.


lees meer
DS World nu ook in Parijs

DS World nu ook in Parijs


Op 27 november 2013 laat Citroën ons kennismaken met zijn nieuwe paradepaardje: DS WORLD PARIS. Deze showroom is een wereld op zich, waar naast verkoop en expositie van de modellen ook de geschiedenis van de DS-lijn aan bod komt. En dit op 33 rue François 1er, in het hartje van de Parijse ‘Triangle d’Or’ en dichtbij de avenue des Champs-Elysées.


lees meer
Jordanië en het geheim van de AL4

Jordanië en het geheim van de AL4


Dat Oldenhage de olie van automaatbakken ververst als geen ander, is tot over de grens bekend. Tot ver over de grens, zo blijkt wanneer een garage in Amman Johan verzoekt om zijn kennis te komen delen. Zo’n avontuur beleeft niet iedere garagist. Ook Johan leert bij, over reparaties die in onze wegwerpcultuur al jaren niet meer uitgevoerd worden.


lees meer
© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook