Citroën Concept cars Nieuws


C-Aircross concept

C-Aircross concept


Vandaag onthult Citroën het studiemodel C-Aircross, dat vanaf 7 maart op de beurs van Genève te zien zal zijn. Deze nieuwe kijk op de mini-SUV brengt ons een stoer uiterlijk, een fris interieur en techniek die het leven vergemakkelijkt. De nieuwe C3 Aircross lijkt bijna productierijp te zijn.


lees meer
Op weg naar het kampioenschap?

Op weg naar het kampioenschap?


Na de onthulling in juni van de nieuwe C3 III is het nu tijd voor het echt snelle werk: Citroën Racing heeft zijn zinnen gezet op het winnen van het FIA World Rally Championship en heeft samen met Citroëns ontwerpafdeling een extreme versie van de C3 ontwikkeld…


lees meer
Citroën presenteert: de CXperience Concept

Citroën presenteert: de CXperience Concept


Een maand voor de “Mondial de l’Automobile” in Parijs (1-16 oktober) onthult Citroën een nieuw "haut de gamme" model van maar liefst 4,85m lang, 2m breed en 1,37m hoog, met een wielbasis van 3m. Bepaald geen onopvallende verschijning dus. Het nieuwe Advanced Comfort-systeem is erin toegepast.


lees meer
Mario Bellini’s Kar-a-Sutra

Mario Bellini’s Kar-a-Sutra


Zoals de titel van dat topic aangeeft, streeft ons overzicht Alle prototypes en studiemodellen van Citroën naar volledigheid. Onlangs is weer een stap in die richting gezet met de toevoeging van de Kar-a-Sutra uit 1972, misschien wel het vreemdste exemplaar uit de hele lijst.


lees meer
Streepje voor!

Streepje voor!


Voor het komende Salon van Genève heeft Citroën weer allerhande lekkers in petto. We noemen een voorbeeld: de SpaceTourer Hyphen Concept. Een normale bestelwagen is natuurlijk een en al zakelijkheid, maar Citroën laat zien dat plezier op de werkvloer ook heel goed gaat als je werkvloer een laadvloer is.


lees meer
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook