Citroën DS-nieuws Nieuws


DS lanceert Performance Line

DS lanceert Performance Line


DS brengt de van GT's bekende combinatie van luxe en sportiviteit in de Performance Line voor alle modellen. Van buiten zijn zij direct herkenbaar aan chique details, van binnen aan mooie leersoorten met contrasterende stiksels en bij het rijden aan sterke, efficiënte motoren.


lees meer
ePrix Paris met DS Virgin Racing

ePrix Paris met DS Virgin Racing


We waren tijdens de ePrix Paris te gast bij het DS Virgin Racing Formula E Team. Bij wie? Bij wat? Die vragen stelden wij ons ook toen de uitnodiging op de mat viel. Gelukkig zijn we door deze eerste kennismaking met de Formule E heel veel wijzer geworden.


lees meer
DS E-Tense

DS E-Tense


Op de Autosalon van Genève presenteert DS de E-Tense, een sportwagen met spannende lijnen en een krachtige elektromotor, die ook nog eens volgepakt is met bijzonder luxueuze designelementen. Ontdek deze volmaakt geruisloze droomauto. Wanneer zou uit dit verrassende concept een productiewagen ontstaan?


lees meer
Weerzien in DS World

Weerzien in DS World


Terwijl C42 “Citroën (re-)mix” presenteert, bezoeken wij enkele honderden meters verder opniew DS World. Midden in de Triangle d'Or is dit een stijlvolle oase van rust. Je kunt er DS ruiken, de fijne materialen voelen, naar historische wortels speuren, maar ook en vooral het DS-gamma van heel dichtbij beleven.


lees meer
DS Store nu ook in Amsterdam

DS Store nu ook in Amsterdam


Op 26 november 2015 heeft Arnauld Ribault, directeur Sales en Marketing van het nieuwe luxemerk DS, de eerste en vooralsnog enige DS Store in Nederland geopend. Namens zijn ruim vijfentwintig duizend leden was het Citroën-Forum hier uiteraard vertegenwoordigd. Gaat dat zien!


lees meer
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook