Citroën DS 3 Nieuws


DS3 Café Racer: de Pocket Rocket heruitgevonden

DS3 Café Racer: de Pocket Rocket heruitgevonden


De Café Racer: zelden sprak een type motor zo tot de verbeelding als de tot op het bot gestripte, puur mechanische snelheidsduivels op basis van Triumph en Norton en later zulke ranke schoonheden als de Honda CB200. Motoren die door hun eigenaar volledig gepersonaliseerd waren met ranke, lange tanks, korte zitjes en prachtig opgebouwde mechaniek. Een eigenheid die DS hun eigen handzame durfal wil meegeven met de zeer gelimiteerde Café Racer editie


lees meer
Getest: DS 3 Performance

Getest: DS 3 Performance


De Citroën DS3 Racing is nu opgevolgd door de DS 3 Performance: van buiten ingetogener, maar nog altijd met ruim 200 pk. Hij is nog maar net in Nederland of wij testen hem al uitgebreid. Hoe snel jaag je hem door een bocht en hoe stop je hem weer?


lees meer
DS 3 - Komt wijsheid met de jaren?

DS 3 - Komt wijsheid met de jaren?


Het succes van de DS-reeks begon met de DS3. Nu is deze kleine, luxe driedeurs het laatste ‘DS’-model dat onder Citroëns vleugels vandaan naar het luxe DS uitvliegt. Kan de '3' er met een lekker bekkende set DS Wings op het front en de nieuwe driecilinder PureTech nog even tegenaan?


lees meer
De enige DS 3 BRM Chronographes

De enige DS 3 BRM Chronographes


Op de salon van Genève laat DS een Limited Edition zien die de prestaties van de DS 3 Performance verbindt met de luxe van BRM-horloges. Gebouwd in een oplage van 39 stuks, is deze zeer bijzonder, maar dat er daarvan slechts een voor Nederland bestemd is, maakt hem hier uniek.


lees meer
Voorstelling nieuwe DS 3

Voorstelling nieuwe DS 3


Musée du Louvre, Paris, 19 januari 2016. Citroën-Forum is te gast bij de introductie van niet langer de Citroën DS3, maar de DS 3. Na de DS 5 en de DS 4 is nu ook de DS 3 volledig lid van het merk DS, een merk dat nooit bestaan zou hebben, als de DS3 niet meteen zo'n groot succes was geweest.


lees meer
© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook