Citroën C1 Nieuws


Test C1: Babi Pangang Expres!

Test C1: Babi Pangang Expres!


Het trio C1, 107 en Aygo was tien jaar lang het ijkpunt in het A-segment. Dankzij goede fiscale regelingen, vele knalaanbiedingen, zijn guitige verschijning en betrouwbare inborst bleef de C1 een succesnummer. Groot waren de verwachtingen toen in 2014 een nieuwe C1 verscheen. We waren al bij de officiële presentatie; nu is het tijd voor een harde test.


lees meer
C1: Maar nu serieus!

C1: Maar nu serieus!


Eerder reden we met de nagelnieuwe C4 Cactus, een auto die chique, doch scherp gecalculeerd rijden mogelijk moet maken. Citroën biedt nog meer aangenaam betaalbaar autonieuws: de even nieuwe C1. Kan de dreumes onder de Citroëns ons definitief overtuigen dat goed rijden geen opsmuk behoeft? Wij reden de C1 Airscape, in de stad en op het land.


lees meer
Citroën onthult de nieuwe C1

Citroën onthult de nieuwe C1


Op de Salon van Genève toont Citroën de nieuwe C1. Het is een nieuwe versie van de bestseller waarvan sinds zijn introductie in 2005 meer dan 760.000 exemplaren zijn verkocht. Als sprankelende en ongecompliceerde stadsauto verschijnt deze in een 3- en 5-deursversie en in een versie met open dak: de Airscape.


lees meer
90e Autosalon Brussel: hoe nieuw is de C1?

90e Autosalon Brussel: hoe nieuw is de C1?


Forummoderator robb heeft de persdag van de 90e Autosalon van Brussel bezocht om er zijn camera op de Citroëns te richten. Als Rob Baesjou publiceert hij binnenkort zijn foto’s in het tijdschrift CitroExpert. Speciaal voor het forum heeft hij ook zijn pen in de hand genomen en beschreven wat er nu werkelijk nieuw aan de C1 is. En hoe komt de C1 uit de binnenruimtetest?


lees meer
Wereldpremière nieuwe C1 voor Salon van Brussel

Wereldpremière nieuwe C1 voor Salon van Brussel


De nieuwe CITROËN C1 wordt op 10 januari in wereldpremière voorgesteld op het Salon van Brussel. In maart zal hij zijn opwachting maken in de verkooppunten. Sinds zijn lancering in 2005 wist het instapmodel van het Merk met de Chevrons al meer dan 620.000 klanten van over de hele wereld te verleiden. Met zijn nieuwe look en 99 g CO2-uitstoot is de CITROËN C1 vastberaden om nog meer harten te veroveren!


lees meer
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook