Citroën DS 5 Nieuws


DS in Chengdu

DS in Chengdu


Citroën-Forum brengt regelmatig nieuwtjes over de DS-lijn, zeker nu deze steeds nadrukkelijker als apart merk wordt gepositioneerd. China gaat daarin het verst. Wie ook ver ging, is forummer JMWxantia, in het echte leven Jan Matthijs Werkman. Hij bezocht de DS Store in Chengdu en doet verslag.


lees meer
DS, een merk met verleden en toekomst

DS, een merk met verleden en toekomst


DS is nu een merk, het premium-merk van PSA. Tijdens de DS Week zijn in Parijs de nieuwe DS 5 en de merkstrategie voorgesteld. DS wil technologie en emotie verbinden, evenals comfort en prestatie. Naast de officiële presentatie hebben we ook enkele opmerkelijke uitspraken opgetekend.


lees meer
De eerste echte DS: de nieuwe DS 5

De eerste echte DS: de nieuwe DS 5


Het gonsde al langer van geruchten over groot DS-nieuws op de Salon van Genève in maart. De vraag was ook niet of, maar wanneer de DS-modellen met de kenmerkende chevronloze grille van de DS 6WR en de Divine DS zouden worden uitgerust. De DS 5, het topmodel van de reeks, krijgt de eer om in Genève het spits af te bijten.


lees meer
DS In de spotlights bij 34e editie NFF!

DS In de spotlights bij 34e editie NFF!


Amsterdam, 24 september 2014 – DS is voor het eerst als sponsor verbonden aan het Nederlands Film Festival (NFF). Het Franse luxemerk wil zich daarmee nog nadrukkelijker profileren. Tijdens deze 34e editie worden de sterren letterlijk èn figuurlijk vervoerd in de chique en bijzonder vormgegeven DS 5.


lees meer
DS5 BlueHDi 180: subliem!

DS5 BlueHDi 180: subliem!


Op uitnodiging van Citroën Nederland heeft Citroën-Forum.nl deze week Parijs bezocht om enkele nieuwe motor- en modelvarianten te testen. Het verslag over de C4 e-THP 130 was het eerste resultaat van die dag in en rond Parijs. Nu is dan de beurt aan de DS5 met de sublieme, 180 pk sterke BlueHDi aan boord.


lees meer
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook