Garage Johan Oldenhage

Garage Sale in Woerden!


Garage Sale in Woerden!

De vestiging in Woerden van Auto Berkelaar, de plaatselijke Citroën dealer, sluit. Maar voor die gelegenheid gaat er wel eenmalig iets open: het magazijn!

Na meer dan 30 jaar Citroën dealer geweest te zijn, hebben wij helaas moeten besluiten om onze vestiging in Woerden te sluiten. In de afgelopen jaren hebben wij heel veel onderdelen door onze handen heen laten gaan. Maar nog niet alle onderdelen hebben een nieuw baasje gevonden. Daarom gaan wij 9 februari van 10:00 uur tot 15:00 onze deuren voor het laatst voor jullie openen. Op deze dag kunnen alle overgebleven onderdelen gekocht worden voor €20,- per stuk. Je kunt denken aan remdelen, bumperdelen, veerbollen, uitlaatdelen, meerdere soorten accessoires, enzovoort. Elk onderdeel vertegenwoordigt een prijs tussen de €40 en de €800,- per stuk.

Deze actie roepen wij in het leven speciaal voor de Citroën clubleden. Om dit mogelijk te maken hebben we 2 spelregels. De betaling dient contact en gepast te zijn en wij geven geen garantie op de onderdelen. Als ik voldoende tijd heb, kan ik ter plaatse opzoeken voor welke model het onderdeel is wat u gevonden heeft. De voorraad betreft met name onderdelen voor de modellen BX, Xantia, ZX. Maar ook nog enkele onderdelen voor de XM, Visa enzovoort.

Wilt u van te voren al een lijst hebben met wat we beschikbaar hebben, dan mag u mailen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Ondanks dat ik geprobeerd heb om de lijst zo actueel mogelijk te maken, kan het zijn dat het onderdeel wat u op de lijst gevonden heeft, al verkocht is.

Zou u willen laten weten of u zaterdag 9 februari van de partij bent? Het adres is Baanstraat 2 in Woerden.

Graag tot dan!

Het forum maakt hier alvast een voorbespreek & nakaart-topic aan en bekijk ook de advertentie in de markt!

Tekst & foto’s: Maarten Catsburg, Auto Berkelaar Woerden

© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook