Win gratis rondrit in een 2CV Electrique


Win gratis rondrit in een 2CV Electrique

Op zaterdag 22 oktober a.s. is de najaarsmeeting van Citroën-Forum.nl bij Leen APK in Gouda. ’s Middags rijden we een mooie toertocht door het Groene Hart. Ben jij de beste testpiloot van het forum? Dan kun je een gratis rondrit in een 2CV Electrique winnen!

De 9e najaarsmeeting van Citroën-Forum.nl is op zaterdag 22 oktober. Om 10 uur worden we met een kop koffie ontvangen bij Leen APK. Heidi en Leen verzorgen ook een rondleiding, waarin ze vertellen over de elektrisch aangedreven Citroën-klassiekers die Leen APK in samenwerking met Traction Electrique verkoopt, verhuurt en onderhoudt. Om 12 uur beginnen we een mooie toertocht door het Groene Hart.

Die toertocht kun jij gratis in een 2CV Electrique maken. Je rijdt dan samen met Heidi of Leen en bestuurt de e-Eend afwisselend met een van hen. Zo kun je onderweg nog meer te weten komen over dit bijzondere voertuig en heb je tijd om foto’s en notities te maken. Is er wat veranderd sinds de introductie in 2012? Is dit het klassiekerrijden van de toekomst? Voor jouw testverslag wordt een ereplaats op onze voorpagina vrijgemaakt.

Hoe kun je deze elektriserende toertocht winnen? Beschrijf uiterlijk op zaterdag 15 oktober in het topic 2CV Electrique waarom jij de beste testpiloot bent. Gebruik daarbij foto’s en plaats, om je echt te onderscheiden, ook een YouTube-filmpje in je bericht. De Evenementencommissie beoordeelt de inzendingen zowel op de inhoud als op de vorm, dus maak er wat creatiefs van. O ja, schrijf je hier ook even in voor de najaarsmeeting zelf, want hoe kun je deze testrit maken als je niet naar Gouda komt?

tekst: Evenementencommissie, foto’s: Traction Electrique

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook