Citroën C3 Picasso AirCross, de offroad C3 Picasso


Citroën C3 Picasso AirCross, de offroad C3 Picasso

Citroën heeft de eerste foto's van de Citroën C3 Picasso AirCross via twitter bekend gemaakt. Het model is een avontuurlijke versie van de C3 Picasso exclusief gemaakt naar Brazilië en zal dit jaar daar nog geleverd gaan worden.

De beelden tonen een aantal exclusieve details van de C3 Picasso Aircross, zoals spiegels en chromen grille aan de voorkant. Aan de wielkasten zijn extra grijze plastic bumpers aangebracht om het off-road aspect te accentueren. De achterzijde verschilt ook van de C3 Picasso zoals die in Europa wordt geleverd. De achterlichten hebben hetzelfde formaat, maar hebben drie ‘afdelingen’ - in plaats van de oorspronkelijke twee - en ze zijn transparante. Het hoogtepunt is het reservewiel op de achterkant, met ondersteuning aan de linkerkant, vergelijkbaar met die van concurrenten zoals Idea Adventure en CrossFox.

Citroën heeft geen gegevens verstrekt over de aandrijflijnen, maar de Aircross zal waarschijnlijk uitgerust worden met de 16-kleps 1.6-flex, die 113 pk genereert op alcohol. Het model zal worden gebouwd in de PSA fabriek in Porto Real (RJ), en moet in september in de showrooms staat.

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook