3e Tour de Pluriel, Molenhoek


3e Tour de Pluriel, Molenhoek

De Pluriel, de veelzijdige, gaat er weer op uit. De derde Tour de Pluriel start op zondag 27 september om 11 uur in Molenhoek ten zuiden van Nijmegen en verkent het rivierengebied. Of je nu met of zonder dakbogen wilt rijden, je bent van harte uitgenodigd, dus meld je snel aan!

Na het enthousiasme bij de deelnemers tijdens de eerdere edities vindt dit jaar wederom een “Tour de Pluriel” plaats. Deze derde Tour wordt verreden op zondag 27 september aanstaande. Vanaf 11 uur zijn de deelnemers van harte welkom op het Jachtslot de Mookerheide, Heumensebaan 2, Molenhoek. Na de koffie en een lokale lekkernij zal de stoet rond 12 uur vertrekken voor een fraaie rit door de streek die ook wel wordt aangeduid met Klein Zwitserland om na ettelijke omzwervingen uiteindelijk te belanden in Nederlands fraaie rivierengebied.

De rit heeft een lengte van ongeveer 90 kilometer waardoor er onderweg alle gelegenheid is om te genieten van de bezienswaardigheden of voor het ‘pakken’ van een terrasje. De finish zal omstreeks half vijf zijn bij Moeke Mooren te Apeltern. Daar kun je ‘onder het genot van’ nog even nagenieten van de belevenissen en indien gewenst een maaltijd nuttigen. Net zoals bij de vorige ritten zijn er aan deze rit geen kosten verbonden. Dit houdt in dat genoten consumpties geheel voor eigen rekening zijn. Deelname is vrij voor alle typen Citroën Pluriel en aanmelden kan door een mail te sturen met de persoonlijke gegevens naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) onder vermelding van “Tour de Pluriel 2015”.

Je kunt hier op dit artikel reageren.

tekst: Folkert Brouwer, foto’s: Folkert Brouwer, De Mookerheide, Citroën Communication

© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook