Aankondiging Tour de Pluriel 2019


Aankondiging Tour de Pluriel 2019

De R is weer in de maand en een mooie nazomer voor de boeg. Dus de tijd van de Tour de Pluriel, welke nu al weer voor de zevende keer plaats vindt op de laatste zondag van september.

Na het grote aantal deelnemers (25) van vorig jaar zijn de verwachtingen hoog gespannen. Hoeveel Pluriels en hun eigenaren zullen er dit maal afreizen naar het startpunt in Renswoude? We hebben in ieder geval weer ons best gedaan een fraaie route uit te zetten door een gevarieerd Hollands landschap. Gelardeerd met bossen, boomgaarden, kerken en kastelen is er voor elk wat wils.

Een beetje afhankelijk van het aantal deelnemers vertrekken we in colonne of in meerdere kleine groepjes. Elke equipe wordt uitgerust met een uitgebreid route boek waarin middels het bol –pijl systeem de te rijden route is aangegeven. Verdwalen is welhaast onmogelijk.We starten en finishen bij Restaurant de Dennen aan de Utrechtse weg in Renswoude en onderweg zijn in ieder geval een lunch en een thee stop gepland.

Deelname aan de Tour is gratis, brandstof en consumpties zijn voor eigen rekening. Heb je een Pluriel en heb je je nog niet op gegeven stuur dan een mailtje naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Doe het snel dan kunnen we alvast rekening houden met je komst. Tot zondag 29 september in Renswoude!

Reageren op dit artikel kan hier.
Tekst en foto’s: Pluriel Register

© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook