Ci-Fo najaarsmeeting 3 november!


Ci-Fo najaarsmeeting 3 november!

We hadden wel weer zin in een forummeeting! In samenwerking met DS-TT en DSH Repair zal er 3 november een meeting zijn in Heusden. Kom je ook?

Wat is er leuker dan lekker anoniem met mensen praten over auto’s? Juist! Elkaar IRL ontmoeten! Op 3 november organiseren we van 10:00 tot 16:00 een najaarsmeeting in Heusden. We maken er een interactieve dag van, want in samenwerking met DS-TT zal het een leerzame dag zijn.

Zo zal Egbert zijn inmiddels beroemde Birotor meenemen naar meeting en zal hij ter plekke allerlei interessante zaken vertellen over deze bijzondere auto. Tevens zal er de mogelijkheid bestaan om een ritje mee te rijden! Verder zal er een DS zijn, dus zij die nog niet eerder in een DS hebben gereden, ook die mogelijkheid is er!


foto: Tjerk

En heeft het plaatwerk van je kar een beetje liefde nodig, maar weet je niet zo goed hoe? Een demonstratie plaatwerken wordt verzorgd, waarna je het zelf kan proberen. Voor wie dat zelf niet ziet zitten en gewoon gelijk van zijn deukjes af wil: onze vrienden van DSH repair zullen ook dit keer weer van de partij zijn om je auto weer snaarstrak te maken! Voor wie DSH nog niet kent, ze zijn gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten en lepelen al vele forummeetings lang zeer vakkundig deukjes uit onze Franse voitures!  Aangezien dit enige planning vereist, is het nodig je aan te melden via het aanmeldformulier uitdeuken zonder spuiten. Wij zullen de auto dan inplannen. Mochten er beperkingen zijn qua tijdsvak, geef het vooral even door bij de opmerkingen!

Uiteraard zal er ook voor de inwendige mens gezorgd worden en wordt er voorzien in een natje en droogje. Graag horen we wel of je erbij bent, je kan je eenvoudig opgeven door je naam in het topic te plaatsen. Vermeld dan ook even of je zin hebt in een ritje met de Birotor, DS, of dat je interesse hebt in het plaatwerken.

Wij hebben er zin in. Tot 3 november!

Adres:
Vofatec
Industrieweg 19a
5158 NJ Heesbeen

Let op! Oudere systemen zullen dit adres nog niet kennen. Gelukkig kom je op dezelfde locatie wanneer je dan het volgende adres aanhoudt:
Industrieweg 19a
5256 PN Heusden

Reageren op dit artikel kan hier.
Tekst: Nielsje, foto’s: div

© Citroën-Forum 2003 - 2021 | adverteren
Facebook