Autobedrijf Van der Laan

Citroën prominent aanwezig op Concours d’Elégance Paleis Soestdijk 24 & 25 augustus!


Citroën prominent aanwezig op Concours d’Elégance Paleis Soestdijk 24 & 25 augustus!

Bezoek dit prachtige evenement nu met flinke Citroën-club korting!

Ken je dit evenement nog niet? Dan is het zeker de moeite waard om even rond te neuzen op de site van het evenement: https://www.concourselegance.com/ Het is niet zomaar een parkeerplaats vol met oude auto’s, maar een concours met allure waar voor elke autoliefhebber altijd heel veel leuks te zien is. Wij als citrofielen vallen deze keer echt met onze neus in de boter, want Citroën pakt groots uit en als verjaardagskado kun je dit evenement nu met flinke Citroën-club korting bezoeken!

100 jaar Citroën op het Concours d’Elégance / Soestdijk is een mooie gelegenheid om:

-De 30 mooiste Citroëns met origineel Nederlands kenteken en in meest originele staat te bekijken; het Citroën Concours wordt hiervoor georganiseerd (zaterdagmiddag vindt de jurering plaats en zondagochtend 11.00 uur wordt de winnaar uitgeroepen)
-Elkaar weer treffen o.a. op de speciale gratis Citroën parkeerplaats die jullie door Stichting ICCCR2016 wordt aangeboden;
-De 19_19 Concept live te bekijken voor diegenen die deze auto nog niet hebben gezien;
-Paleis Soestdijk en haar omgeving opnieuw te ontdekken in Citroën-sferen inclusief de publiciteit van weleer;
-De DS van Prins Bernhard te bewonderen;
-…En zo zijn er nog tal van redenen om te komen kijken!

Dagkaarten met interessante Citroën-club korting:
Om dagkaarten aan te schaffen met flinke korting (toegangsprijs 10€ voor volwassenen en 5€ voor kinderen, parkeren gratis), vraag je de Citroën clubcode op via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) om deze code bij aanschaf te gebruiken op https://www.concourselegance.com.

NB Korting geldt alleen voor aanschaf van dagkaarten en toegang kan alleen tot het speciale Citroën parkeerterrein worden verkregen op vertoon van de tickets waarop het speciale 100 jaar Citroën-logo staat…

Graag tot ziens op dit mooie evenement!

© Citroën-Forum 2003 - 2021 | adverteren
Facebook