CitroMobile vernieuwt


CitroMobile vernieuwt

CitroMobile is wereldwijd bekend als dé beurs voor Citroëns en onderdelen, en is dé ontmoetingsplaats voor Nederlandse Citroën-clubs. Hoe hou je een winnend concept fris? Door te vernieuwen! Daarom komt de 23e CitroMobile op 6 en 7 mei 2017 in Vijfhuizen met diverse nieuwe activiteiten.

Race op Spa-Francorchamps
Het Dutch Dyane Racing Team is heel succesvol bij de 24h 2CV op Spa-Francorchamps. De piloten bereiden zich op de wedstrijden voor met een eigen racesimulator: een Dyane-koets op een aanhanger, met een reusachtig beeldscherm op de plaats van de voorruit. Wist je al dat Max Verstappen zijn races precies zo voorbereidt? Stap in de simulator van het ddrt.nl en doe als de grootsten uit de autoracerij!

Leer Frans met plezier
Als je ergens plezier aan beleeft, gaat het leren vanzelf. Op die basis geeft Sylvain Lelarge van talenvoortalent.nl Franse lessen, waarmee hij veel tevreden leerlingen en zelfs prijzen gewonnen heeft. Op CitroMobile kun je onder aanmoediging van Sylvain Franse chansons zingen, plezier beleven en moeiteloos Frans leren.

Volg een technische workshop
DS Technisch Team, of kort: DS-TT, heeft in zijn tweejarig bestaan al veel workshops georganiseerd en veel instructiefilms voor DS-onderhoud verspreid. Je vindt ze op ds-tt.nl én op CitroMobile. Daar zal DS-TT demonstraties geven en workshops houden, misschien met een brug en misschien zelfs wel met auto’s van bezoekers op die brug. Het wordt hoe dan ook interessant, niet alleen voor DS-bezitters, maar voor iedereen die zich voor autotechniek interesseert.

Schrijf een goed Citroën-boek
Op CitroMobile 2017 presenteert Thijs van der Zanden van citrovisie.nl zijn nieuwste boek over Visa, Axel, LN/A en C15. Thijs zal niet alleen de ontstaansgeschiedenis van dit boek vertellen, maar ons ook verraden hoe hij telkens weer zulke mooie Citroën-boeken schrijft, vormgeeft en publiceert.

Joie de vivre
Als je de hal binnenkomt, vind je vooraan Citroën en DS Nederland met de nieuwste modellen en met een bijzondere bruikleen van het Conservatoire. Ook de clubs zijn daar allemaal, dus bijpraten is nergens gemakkelijker. Het motto voor de thema-expositie van de gezamenlijke clubs luidt Citroën, joie de vivre, a lifestyle. Veel clubs hebben al verrassend goede plannen ontwikkeld om het typisch Franse genieten uit te beelden met mooie Citroëns en leuke attributen.

Wat goed is, blijft
Sinds de eerste editie is CitroMobile dé beurs geweest voor Citroën-onderdelen en -automobilia. Nergens in Nederland vind je daarvan een zo groot en zo divers aanbod. Ook complete Citroëns vind je er, van perfect gerestaureerde exemplaren bij de bekende handelaren tot een pekelbakje voor de volgende winter bij een particulier. Bovendien zijn er ontelbaar veel kenners die met jou mee willen kijken en denken. Heb je zelf een auto te verkopen, verzeker je dan met een e-mail aan .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) van een plaats in de steeds beter bekende verkoopstraat onder de luifel. Moe van het slenteren? Daar onder die luifel, evenals bij de entree en achterin de hal, vind je ook in 2017 weer gezellige terrasjes waar je je Citroën-vrienden ontmoet.

Het laatste nieuws
Hoewel de openingstijden (van 10 tot 17 uur) en het adres (Stelling 1, Vijfhuizen) wel bekend zijn, kun je alle praktische informatie toch nog eens nalezen op de website citromobile.nl. Het laatste nieuws vind je ook op de Facebook-pagina van CitroMobile. Wil je deelnemen aan een forumdiscussie over CitroMobile, ga dan naar citroen-forum.nl/citromobile.

tekst: CitroMobile/Citroën-Forum.nl
foto’s: Van der Vaart fotografie i.o.v. Citroën Nederland en CitroExpert

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook