Familiefeest rondom 100 jaar Citroën


Familiefeest rondom 100 jaar Citroën

Wie kent er niet de Eend, de Snoek of de Ribbelbus? Alle drie onderdeel van de (bijna) jarige familie Citroën! En het is niet zomaar een verjaardag, want niet iedereen wordt zomaar 100! In augustus van 2018 is daarom het evenemententerrein Eiland van Maurik 19 toneel van een groots feest. Heb je je Citroën tegen die tijd in z'n eerste grijs?

In augustus 2016 hebben we het wereldevenement ICCCR 2016 kunnen meemaken in De Steeg, bij kasteel Middachten. Daar bleek maar weer eens hoeveel duizenden belangstellenden “ons” merk heeft, al dan niet in het bezit van een type van de grote familie Citroën met modellen van de jaren 20 tot zeer modern toe.

In 2018, het duurt weliswaar nog even, bestaat ons geliefde automerk met de “double chevron”  100 jaar! Wij willen heel graag in het jubileumjaar 2018, op 10, 11 en 12 augustus, bij deze belangrijke mijlpaal stilstaan. Dit mag immers niet onopgemerkt voorbij gaan! Daarom zijn enthousiaste vrijwilligers onder andere vanuit de werkgroep Programma van het ICCCR 2016 bijeen gekomen. We willen een driedaags feestje voor de Nederlandse Citroënrijder gaan organiseren, wat voor de hele familie een fantastisch evenement moet gaan worden! We hebben daarvoor een prachtige locatie gevonden, midden in de Betuwe: Eiland van Maurik 19. Centraal gelegen en dus voor iedereen te bereiken en midden in de natuur.

Kortom: een feest vóór de jarige familie mét de hele familie! De website, 100jaarcitroen.nl, is inmiddels in de lucht. Houd deze goed in de gaten voor de voortgang, aanbiedingen, kaartverkoop, activiteiten en alle nieuwtjes! We zien u graag!

Reageren? Dat mag in het draadje 100 jaar Citroën!

Tekst & foto: organisatie 100 jaar Citroën 2018

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook