CiVer

Nog drie nachtjes slapen: ook voor de ANWB!


Nog drie nachtjes slapen: ook voor de ANWB!

47 jaar oud, 33 pk, 2 zitplaatsen en een heleboel gereedschap. Dat is de korte omschrijving van de AK350 “Wegenwachteend” waar wij, Henk en Yuri, tijdens de Harzrun 2017 acte de présence zullen geven als ondersteuningsvoertuig.

Sommigen van jullie kennen ons van de Alpenrun, de Raid Arctique of Le Citron Pressé. Wij zijn het wegenwachtteam waar de deelnemers een beroep op kunnen doen als hun wagen er ondanks de goede voorbereiding toch mee stopt. De afgelopen jaren hebben we tijdens diverse evenementen van het Citroën-forum mooie avonturen mogen beleven met elkaar. Een radiateurwissel diep in Zweden, een CX de Stelviopas op slepen, laswerk aan een krukaspoelie: kom maar op, wij zijn d’r klaar voor. We hebben zo’n beetje al het gereedschap mee wat je nodig kan hebben voor de meest uiteenlopende modellen. Van spanningzoeker tot uitleesapparaat. Gaat er iets kapot dan proberen wij het te maken en daarbij is de hulp van de hele groep soms noodzakelijk want tja, no parts, no glory. Het is voor ons dus handig als de deelnemers zelf voor wat reserveonderdelen zorgen. Want daar kunnen wij hun dan weer mee op weg helpen.

Daarnaast vinden wij het natuurlijk ontzettend gezellig om mee te gaan met deze rit en zijn we ook beschikbaar voor kleine herstellingen aan de veldkeuken, het regelen van brandhout en het brengen van goede sfeer en sappige anekdotes. Tot woensdag!

Reageren? De Harzrunners Volgen? Dat kan in dit draadje!

tekst: Waterman met foto’s van Arjan Verkade (titelfoto) en Ree

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook