Nog één nachtje slapen… Eastbound & Down!


Nog één nachtje slapen… Eastbound & Down!

OK ja, we zijn niet met Firebird Trans Ams onderweg. Ook niet met Kenworth W900's. De meesten nemen waarschijnlijk zelfs geen bier mee, omdat het immers dáár volop te krijgen is. Maar morgen gaat het gebeuren: de CiFo Harzrun. Eastbound & down, loaded up & truckin'. Passen jullie op voor Beauford T. Justice?

Met een sterrencast waaronder Burt Reynolds, Jackie Gleason en Jerry Reed was de slapstick-actie van Smokey and the Bandit een film van z’n tijd. Het was 1977 en Pontiac leverde een zwart-met-gouden Firebird Trans Am en een Grand Prix om elkaars automobiele tegenspeler te zijn in een kat-en-muis spel om bier, een dame en een weddenschap. Inmiddels hebben de forumtrips al diverse legendes opgeleverd. De foto’s van de Stelvio bewijzen dat en de terugkerende verhalen over verboden paden en boswachters zijn inmiddels roemrucht. Sommige deelnemers aan de Harzrun weten dus al hoe het voelt om een fanatieke wetsdienaar te ontmoeten.


De Harzrun levert vast en zeker nieuwe verhalen op en daar zijn er vast en zeker weer een paar wilde bij. We beginnen morgen al met een stormachtig vertrek en we weten nu al zeker dat niet alle auto’s zonder een kist bier aan boord de camping op zullen komen. En we zijn natuurlijk allemaal Eastbound.

Eastbound & down, loaded up & truckin’. Vergeet niet dat we een gebied bezoeken met een indrukwekkende geschiedenis, waar het IJzeren Gordijn het oosten van het westen scheidde en waar zoveel mensen Westbound wilden zijn. Er is vreselijk veel moois te zien, er is vreselijk veel indrukwekkends te zien. De Harz is een fantastisch gebied waar alle Harzrunners iets van bij zal blijven. Pas onderweg allemaal op voor de Kodiak with a Kodak, kijk om je heen en laat de omgeving op je inwerken en verder: keep that Diesel truckin’ en houd ‘m liefst ook heel!

CiFo Team Harzrun

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook