De originele Citroën CX serie 2


De originele Citroën CX serie 2

De originele Citroën CX, het encyclopedisch precieze boek over de CX van Michael Buurma, is nu in een tweede, verbeterde en aangevulde druk verschenen. Wil Sinterklaas dit boek nog in je schoen mikken, dan moet je heel snel bestellen, maar ook de Kerstman mag je niet meer lang laten wachten.

Nog voor de officiële verschijning van De originele Citroën CX heeft Citroën-Forum.nl een enthousiaste bespreking en een onvoorwaardelijke aanbeveling geplaatst. Het verbaast ons dus niet dat de eerste druk al uitverkocht is. Dat nu een tweede, verbeterde en aangevulde druk verschenen is, zal de CX-liefhebbers zeker plezier doen. Mooi rood is niet lelijk, moeten ze bij uitgeverij Citrovisie gedacht hebben toen ze de foto van een CX 25 GTi voor het nieuwe omslag selecteerden. Gelijk hebben ze!

De tweede druk is voorzien van een voorwoord door niemand minder dan Henri-Jacques Citroën, een kleinzoon van André. Of dit een reden is om de tweede druk naast de eerste in je boekenkast te zetten? Het maakt de tweede druk in ieder geval nog aantrekkelijker! We citeren: “Wat een mooi boek, mooi opgemaakt, met een formidabele verzameling foto’s. Een boek dat de opmerkelijke auto die de CX is eer aandoet. Deze foto’s worden door een tekst begeleid die blijk geeft van diepgravend onderzoek. Laten we hopen dat dit werk in het Frans vertaald wordt, zodat mijn landgenoten, de familie Citroën en ikzelf het ook kunnen begrijpen en genieten. Bravo en bedankt voor deze promotie van de naam Citroën, de technologie Citroën, het merk Citroën!”

Je kunt De originele Citroën CX bestellen bij uitgeverij Citrovisie. Forumers die de tweede druk naast de eerste gelegd hebben en ons alle verschillen kunnen noemen, mogen hier reageren.

tekst: RensKorevaar, foto’s: Citrovisie

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook