CiVer

Run de France, forumreis 2019


Run de France, forumreis 2019

We gaan weer op reis! We hebben er lang naar uitgekeken, maar nu vrijwel alles in kannen en kruiken is en ook de gele hesjes ons geen strobreed meer in de weg leggen is het moment daar dat we jullie de forumreis van 2019 kunnen presenteren. Van 11 t/m 15 september 2019 gaan we naar de geboortegrond van ons merk, we gaan naar Frankrijk!

Wat gaan we doen?
We gaan naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van Citroën terug naar een gebied dat veel heeft betekend in de geschiedenis van ons merk, de Auvergne en Allier. Waar we in de Harz veel tijd en ruimte hadden ingeruimd voor uitjes ligt het accent nu weer anders, namelijk op mooi en uitdagend rijden en de historische context. Dat betekent dat we wel op bezoek gaan bij l’Aventure Michelin en de route ons langs tal van voor ons merk belangrijke historische locaties leid, maar we minder vaste attracties in het programma hebben opgenomen. Zo is er weer meer ruimte voor eigen invulling en spontane stops al dan niet met je mede-runners. Uiteraard voorzien wij je van een ruim aantal tips voor het geval de eigen fantasie een duwtje in de rug kan gebruiken.
Met de routes die de hoogtepunten in het gebied met elkaar verbinden, hebben we al mooie concepten liggen en de komende maanden zullen we deze nog verder fijnslijpen. Het gebied dat we doorkruisen is afwisselend van karakter. Veel heuvels, bergen, ravijnen en lekkere slingerwegen. Haast moet je niet hebben, want er is genoeg te zien zoals verleidelijke wrakken in de berm of een barretje met een lekkere espresso.

Waar?
Als thuisbasis voor onze avonturen hebben we een prachtige camping gevonden waar we ’s avonds weer uitgebreid kunnen tafelen, het glas kunnen heffen en tot in de late uurtjes rond het kampvuur kunnen nagenieten en kunnen uitkijken naar de volgende dag. Voor de catering is de vaste crew weer aanwezig die ons in Saltaus en de Harz van meer dan uitstekende maaltijden heeft voorzien en onze veldkeuken is ook weer present. Jullie zullen ook op het culinaire vlak dus weer niets te kort komen.

Wie mag mee?
Op dit gebied verandert er wederom niets. Citroën-Forum.nl is er voor alle Citroëns, Panhards en DS’en: oude en nieuwe, kleine en grote, perfect gerestaureerde en dans leur jus. Zij mogen dus ook allemaal mee. Wel verwachten we van je dat je met een auto komt die deze reis aankan. Pechhulp met Europa-dekking, liefst via de ANWB, is noodzakelijk. Een goede reisverzekering is sterk aanbevolen. Ook willen we graag de diversiteit van Citroën-Forum.nl in de maximaal vijfentwintig deelnemende auto’s terugzien. Daarom geldt een bovengrens van vijf exemplaren per model, dus maximaal vijf ID/DS, vijf GS/A, vijf BX, enzovoorts. De exemplaren per model worden geteld in volgorde van aanmelding. Omdat we niemand onnodig willen uitsluiten, zijn aanmeldingen onder voorbehoud niet mogelijk. Aangezien zowel de dagen als de avonden lang en vermoeiend kunnen worden, kun je de dagtochten niet alleen rijden. Iedere deelnemende auto rijdt de dagtochten dus met minstens twee personen. Je kunt zelf bepalen hoe je de heen- en terugreis organiseert en of je in een eenpersoons- of in een meerpersoonstent slaapt.

Wat kost het?
We gaan kamperen en we eten rond het kampvuur. We houden het weer eenvoudig, want dat is het gezelligst. De kosten vallen dus ook mee, maar helemaal gratis reizen lukt niet. Als je met twee personen in één auto reist en in één tentje slaapt, betaal je samen vooraf €490,40 aan Citroën-Forum.nl, dus slechts €245,20 per persoon. Daarin zijn alle kosten van de camping begrepen, vier keer ontbijt, 1 lunch en vier keer avondeten. Ook de kosten van de onvolprezen ANWB-Wegenwachters en van hun goed uitgeruste Volkswagen T5 zitten daar al in. Ook de kosten voor toegang tot l’Aventure Michelin zijn opgenomen in het inschrijfgeld.

Hoe kun je inschrijven?
Inschrijven is heel gemakkelijk: je vult dit formulier in. Je medeforumers zullen waarderen dat je ze hier laat delen in de voorpret. Betaalinstructies volgen binnenkort. Wij hebben er al onwijs veel zin in!


tekst: Lucas, Nielsje, foto’s: MaartenH

© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook