De stille mijlpaal van twee miljoen!


De stille mijlpaal van twee miljoen!

Citroen-Forum.nl is - we vinden dat we dit over onszelf mogen zeggen - een open, enthousiast, divers, interactief en actueel platform waar alles over ons mooie merk Citroën gedeeld kan worden. De tweemiljoenste post op ons forum was kortgeleden een feit!

De betreffende post is gedaan door gebruiker Gauthier, ook alweer bijna tien jaar actief als forumer. Het draadje zelf stamt uit 2004 (jawel, dertien jaar geleden), en er wordt verwezen naar de Franse site www.nuancierds.fr, waar Dr Danche een overzicht van DS-kleuren onderhoudt.

Inmiddels kun je bij ons ook model- en kleuroverzichten vinden van alle Citroëns. Een inspanning van de Redactie, maar zeker niet mogelijk zonder onze gebruikers die aanvullingen, correcties en enthousiasme aanleveren. En zoals je ziet, iets wat ruim dertien jaar geleden voor het eerst gepost werd, is bij ons nog steeds actueel en vindbaar. En niet weggezakt in de blauwe waan van de dag, met oppervlakkige comments en stupide duimpjes-omhoog.

De eerste post op ons forum was op 27 juli 2003. Met het almaar toenemende aantal forumgebruikers wordt het een aardige wiskundesom om uit te rekenen wanneer we aan het volgende miljoen toe zullen komen. Eigenlijk doet het er ook niet toe, want iedereen mag op een eigen manier invulling geven aan ons stukje Citroën-tuin op het wereldwijde web! Reacties plant je hier!

tekst: 2d; foto: Penny Lane

© Citroën-Forum 2003 - 2022 | adverteren
Facebook