Nieuwjaarsgroet


Nieuwjaarsgroet

Hebben we je aandacht getrokken met de LHM-groene oliebollen? Het recept is misschien wel ons enige geheim, want informatie delen is het doel van dit forum. In 2016 hebben jullie dat enthousiast gedaan en wij willen dat ook in 2017 weer stimuleren.

Bij de middelen die we gebruiken om het enthousiaste forumgebruik te stimuleren, zijn de artikelen op onze voorpagina. De Redactie verzet hiervoor veel werk dat ook steeds zichtbaarder wordt buiten de voorpagina. Denk aan de complete modellenoverzichten en sinds kort ook de kleurenwaaiers. Deze laatste kunnen altijd uitgebreid en geperfectioneerd worden, dus jullie bijdragen hieraan worden zeer gewaardeerd. Dat geldt natuurlijk ook voor de leuke reisverslagen, anekdotes en meer van dat moois dat jullie aanleveren voor de voorpagina!

Om het online contact te ondersteunen, organiseren we sinds jaar en dag allerhande reizen en meetings. De voorjaars- en najaarsmeeting zul je in 2017 niet meer in de traditionele vorm terugvinden in de kalender. We geven onszelf meer vrijheid en gaan gevarieerdere evenementen organiseren. Denk aan fabrieksbezoeken of een nachtrit. We willen daarbij graag jullie input en willen samen met jullie een leuk idee uitwerken tot een concreet uitje! Hoe lastig je idee misschien lijkt te realiseren, deel het met ons, zelfs de poolcirkel is niet te hoog gegrepen gebleken. Trips als de Raid Arctique in 2014 en de Alpenrun in 2015 zijn voor de deelnemers een onuitputtelijke bron van plezierige herinneringen en er zijn vele vriendschappen ontstaan. Dat maakt ons blij en motiveert ons om hiermee door te gaan. In 2016 hebben we afgezien van een bezoek aan het Conservatoire geen buitenlandse reizen georganiseerd, vooral om niemand een reden te geven het ICCCR over te slaan. Gisteren had ik de gelegenheid om het ICCCR-boekje even in te zien en het is een prachtig document waarin de geweldige sfeer van dit evenement prachtig is vastgelegd. Dat is voor een heel belangrijk deel aan jullie als bezoekers te danken! Om dan weer verder te kijken naar 2017: we gaan een paar geweldige dagen beleven in de Duitse Harz. Het lijkt misschien niet zo exotisch als de poolcirkel of de Alpen, maar op cultureel gebied heeft het veel te bieden en je kunt er geweldig autorijden. We gaan er weer een feest van maken!

Op technisch vlak is er in 2016 meer gebeurd dan misschien het geval lijkt. We zijn naar een nieuwe softwareversie gegaan die ons allerhande nieuwe mogelijkheden biedt, zoals het embedden van YouTube-video’s. In 2017 willen we deze modernisatieslag doorzetten en onder andere de mogelijkheid om foto’s te uploaden sterk verbeteren. Verder is bijvoorbeeld de markt vernieuwd en jullie krijgen er de komende dagen allemaal weer gratis credits bij. Ik raad jullie aan ze te gebruiken, want het bereik van de markt is groot.

Ter afsluiting wil ik nog even benadrukken dat we dankbaar zijn voor de bijdrage die jullie allemaal in wat voor vorm dan ook aan ons forum leveren. We kijken daarom met plezier uit naar al het mooie dat 2017 ons en onze auto’s zal brengen en ik hoop velen van jullie tijdens onze Nieuwjaarsmeeting op 14 januari bij GJO in Nieuw-Vennep te zien en daar het nieuwe jaar samen een vliegende start te geven. Reageer hier!

tekst: Lucas, foto: sans-pareil

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook