Citroën Jumpy Nieuws


Per Jumpy door Marokko 11: de laatste!

Per Jumpy door Marokko 11: de laatste!


Deze elfde aflevering van het Marokko-verslag van Kees “Visa GTI 115” speelt zich helemaal niet meer in Marokko af, maar voert ons van Spanje via Andorra en Frankrijk terug naar Amsterdam. Het volgende auto-avontuur wordt al gepland voor dit ten einde is.


lees meer
Per Jumpy door Marokko 10

Per Jumpy door Marokko 10


De Marokko-reis van Kees “Visa GTI 115” nadert zijn einde. We rijden de laatste volledige etappe in Marokko, beleven zenuwslopende grenscontroles met veel theater, halen op het nippertje de veerboot naar Spanje en gunnen de Jumpy daar op een mooie camping eindelijk een weekje rust.


lees meer
Per Jumpy door Marokko 9

Per Jumpy door Marokko 9


Op zijn reis door Marokko neemt Kees “Visa GTI 115” de hoogste bergpas van het land. Aan het begin van de klim staat een waarschuwingsbord voor haarspeldbochten over een afstand van 120 km. Daar kunnen het Kopje van Bloemendaal en de Muur van Geraardsbergen niet tegenop!


lees meer
Per Jumpy door Marokko 8

Per Jumpy door Marokko 8


In Tan-Tan Plage richt Kees “Visa GTI 115” zijn oog naar het zuiden en geeft zich over aan een dagdroom over een meer dan duizend kilometer lange reis naar het zuidelijkste punt van Marokko en verder naar het magische Dakar. De motor wordt weer gestart en de Jumpy rijdt naar…


lees meer
Per Jumpy door Marokko 7

Per Jumpy door Marokko 7


In aflevering 7 van zijn Marokko-reisverslag neemt Kees “Visa GTI 115” ons mee naar Tan-Tan Plage aan de westkust. We zien niet alleen sprinkhanen, maar ook dromedarissen, woestijnratten die kadavers afkluiven en gestreepte eekhoorntjes. We eten uit de tajine.


lees meer
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook